Els millors contes de terror

27 03 2011

Títol:Els millors contes de terror

Autor: Joan Solé

Editorial:Columna

Els millors contes de terror és un llibre que t’explica les millors d’histories de terror segons Joan Solé. En aquest llibre es narren les següents histories: Te verd, Els salzes, L’empaperat groc, La dona alta, L’alberg, El jove Godman Brown, La mort de Halpin Frayser, Les rates dels murs, Oh xiula noi i vindré, El gat negre, La Banya de l’Horror, La marca de la bèstia, La família del “Vourdalak”, La piràmide brillant i La morta enamorada. Ara ús explicare l’historia que m’ha agradat més.

El gat negre: L’autor és Edgar Allan Poe. El conte va sobre un home que adora els animals. Aquest home té un gat que no li agrada com el mira, i per això li arrenca un ull. Mès tard s’arrepenteix d’ arrancar-li l’ull al gat i decideix penjar-lo a un arbre. Despres d’alló un dia arriba a casa i se la troba cremada excepte  un tros on hi ha dibuixada la silueta del gat i alló fa que la vida d’aquell home canvi per sempre.

Jo recomano aquest llibre a la gent que li agraden les histories de por i que no s’espantin facilment, perquè si ets espantadis, després de llegir aquest llibre potser no podràs dormir.

 


Accions

Information

Deixa un comentari