la pell freda

26 03 2011

Aquest llibre tracta sobre un home que decideix anar a treballar a una illa durant un any. El seu jefe l’acompanya fins a l’illa i el deixa  allàamb el menjar suficient per un any. Es pensa que esta sol, peró s’adona de que hi ha un altre home a l’illa. Aquest, en Battís, viu al far i al principi no s’obre al nou habitant de l’illa. En Kollege va a l’illa per calcular la força dels vents.

A la nit uns estranys monstres van rodejar la seva cabanya i l’atacaven, peró va conseguir defensar-se després d’una llarga lluita. Va decidir que si volia sobreviure havia d’anar a viure al far, peró com que la seva relació amb l’home que vivia allà no era bona , va haver de raptar a l’Aneris, que era una d’aquells monstres

El dle far l’utilitzava com a mascota i es desfogava sexualment amb ella. L’home del far va haver d’acceptar per tal de recuperar la seva mascota. Quan es va enterar de que en Kollege mantenia relacions sexuals amb la seva mascota s’en va anar a lluitar contra els citauques, peró va ser derrotat i va morir. Llavors va decidir quedar-se al far a viure. Al cap d’un temps , va aribar un nou treballador a l’illa i ell va adoptar la manera de ser i de tractar a la gent que l’antic home del far.

 

Irene Ruiz Risco.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: