Recomanacions

Si ens costa decidir podem fer una ullada als diversos clubs de lectura que trobem a la xarxa:

Clubs de lectura de les biblioteques municipals de Girona

Club de lectura virtual

Quèllegeixes.cat

 

 

 

134 responses

21 06 2012
Marta Terradas

“Quantic Love” és un llibre escrit per Sonia Fernàndez-Vidal que ens narra les vacances d’estiu de la Laila, una noia que se’n va al CERN a fer de cambrera i que durant l’estada haurà de decidir-se entre dos nois. Recomanaria aquest llibre a les persones que els hi agradin els llibres realistes i romàntics i que també sentin curiositat per la física ja que s’hi expliquen moltes coses sobre el tema. No cal que els agradi molt llegir ja que es llegeix molt ràpid i ,tret en les explicacions físiques, el vocabulari és molt fàcil.

20 06 2012
Elisabeth De La Peña Fàbrega

També recomano el llibre de “Ales Negres” de Laura Gallego Garcia. Me’l vaig llegir fa temps i la veritat es que em va agradar bastant ja que és un llibre més aviat d’aventures i que hi passen coses molt interessant per això el recomano a la gent que li agradin els llibres d’aventura per també romàntics.

20 06 2012
Elisabeth De La Peña Fàbrega

Recomano el llibre de “Cançons per a la Paula” perquè es un llibre molt bonic i divertit.Tot i que és molt llarg crec que és bastant fàcil de llegir ja que explica les coses de manera molt clara. El que més m’ha impressionat d’aquesta novel·la es que el temps intern només passa en una setmana,és a dir que explica les coses molt detalladament.

20 06 2012
Susana Reina

Recomano el llibre de “Si tu em dius vine ho deixo tot… Però diguem vine.”
Aquest llibre va de un home que es diu Dani que és abandonat per la seva parella i torna a viure la seva infància per trobar-se a ell mateix mentre busca un nen que ha desaparegut. Tornar al passat porta a en Dani a reflexionar sobre la seva vida, sobre la història d’amor amb la seva parella i sobre les coses que són de veritat importants.

19 06 2012
Anna Fibla

Jo recomano el llibre “La ultima canción”, de Nicholas Sparks (el mateix autor de “El cuaderno de Noah” i “Noches de tormenta”.Explica una història d’amor entre un noi i una noia de 18 anys. El recomano a les persones que els agradi llegir històries romàntiques.

19 06 2012
Anna Fibla

Jo recomano “La ultima canción”, de Nicholas Sparks (el mateix autor de “El cuaderno de Noah” i “Noches de tormenta”). Explica una història d’amor entre un noi i una noia de 18 anys. És molt maco i enganxa molt. El recomano a la gent que li agradin les històries romàntiques.

19 06 2012
Anna Fibla

Recomano “Torres de Malory” de Enid Blyton, és una saga de 6 llibres que tracten de unes noies que viuen en un internat. És un llibre molt divertit, i es fàcil identificar-se amb la història ja que les protagonistes són noies de la nostre edat (des que comença la saga als 12 anys fins als 17).

19 06 2012
Anna Fibla

M’agradaria recomanar “Memòries d’Idhun” de Laura Gallego, hi ha 3 llibres, i la veritat es que enganxen molt. Explica la història d’en Jack, un noi de 15 anys que s’uneix a la Resistència juntament amb la Victoria contra en Kistash (assasí) i l’Ashran (va destuir Idhun). El recomano a les persones que els hi agradi les històries d’aventures.

19 06 2012
Aniol Costa-Pau

També recomanaria El cas misteriós del Dr. Jekyill i Mr. Hyde, un llibre de R. L Stevenson. És un llibre no massa extens però sí que conté una forta densitat. A estat enormement valorat per grans personalitats. És un llibre que conté molta moral, perquè parla de l’existència de personalitats amgades dins nosaltres mateixos, o l’abís que separa el bé i el mal.
Com que originàriament està escrita amb anglès, jo recomanaria la traducció feta a càrrec de Salvador Oliva, perquè és molt fidel a l’estil de Stevenson.

19 06 2012
Cristina Cobos Planiol

Recomano “Bel: amor més enllà de la mort”, aquest llibre hem va encantar. És una obra que crea intriga i emoció. La bel és mort i tè que descobrir què és el que li va passar. Visita a el seu nòvio a l’hospital, i al tornar a casa descobreix que esta morta. És un llibre una mica gruixut, de 444 pàgines, però que no vaig poder parar de llegir.

19 06 2012
19 06 2012
Cristina Cobos Planiol

Recomano “Ghostgirl” de Care Santos, amb la continuació “Ghostgirl el retorn”, “Ghostgirl boja per amor”, i encara s’espera el següent. La Charlotte sempre s’ha sentit invisible, per això intenta canviar, vestir-se millor, ser més popular, per aconseguie que en Damen s’enamori d’ella. Però just el primer dia de classe es mor. El títol ve de “noia fantasme”, i encara que estigui morta tindrà que continuar l’institut al més enllà, el fet d’estar morta no farà minvar les seves ganes d’estar amb en Damen.
Crec que està bé i pot agradar. El 2n llibre és més emotiu i el 3r tracte sobre amor i amistat.

19 06 2012
Cristina Cobos Planiol

en comptes de ser ghostgir boja per amor és “Ghostgirl Malalta d’amor”
(http://www.casadellibro.com/libro-ghostgirl-1-catala-nova-edicio/9788499321233/1658856)

19 06 2012
Cristina Cobos Planiol

“Mitjanit”, els pares de la Bianca l’obligen ha anar a un internat, però els alumnes tenen un aire “diferent”, la roba els hi queda molt bé i quasi semben perfectes. És un llibre de vampirs. A continuació d’aquest hi ha “Addicció”, “Compte enrere” i “Més enllà”, m’han agradat molt. Aquests els recomano a gent que li agradin les històries de vampirs.

19 06 2012
Berta Juanhuix

Jo recomanaria la trilogia de Cornelia Funke: Cor de Tinta, Sang de Tinta i Mort de Tinta. Tot passa entre el món real i un que està dins un llibre del qual els personatges entren i surten. És divertida perquè hi ha molta aventura.

19 06 2012
aromansto

“Quantic love” és un llibre que he llegit fa poc i que recomano perquè és molt divertit i alhora una història d’amor. A més, també ens dóna molta informació sobre temes científics i resulta molt interessant.

19 06 2012
Gerard Quesada

Una altre recomanació es el llibre “Al caçador d’estels” tracta de dos joves de Kabul que son amic fins que passa un fet que canviaria la seva amistat i l’un es voldra separar del altre. Llegir el llibre i entendre el llibre no es gaire difícil però fins al capítol 7 es una mica difícil de llegir

19 06 2012
Berta Juanhuix

Jo recomanaria Ales de Foc de la Laura Gallego. Parla d’un àngel que ha de fer complir la pau però l’empresonen i no pot sortir. També recomano la seva continuació, Ales Negres també de la Laura Gallego, que explica com surt i compleix la seva missió. Parlen molt de salvar la humanitat d’una persona que fa mal a tothom perquè és aliada del diable.

19 06 2012
aromansto

Un altre llibre que trobo que pot ser interessant és “97 maneres de dir t’estimo” de Jordi Sierra i Fabra. Amb el títol podríem pensar que és una novel·la d’amor d’aquell tant emfalagós però no. Tracta sobre com un jove causalment troba a una noia plorant en un banc i li canvia la vida, tant que fins i tot arriba a creure en una cosa que no havia cregut mai: la reencarnació.

19 06 2012
Gerard Quesada

Recomano “Al Príncep del cel” es una novela molt interessant, l’autor es en Carlos Ruiz Zarfon, personalment trobo que es una novel·la que es pot llegir em poc temps per que no pots parar de llegir-la.

19 06 2012
aromansto

Recomano el llibre “Precisament així” de Kipling. És un llibre potser una mica infantil però molt interessant que tracta sobre l’origen inventat de coses que ell pensa. A més, també fa reflexionar sobre sí les teories que es donen sobre coses són reals o no.

19 06 2012
Víctor Jiménez

Jo recomano el llibre del Jocs de la fam, escrit per Suzanne Collins, perquè es un llibre interesant de principi a fi que et fica a l’historia sense avorrir-te, i te una historia bona i fàcil d’entendre si t’agrada llegir.

19 06 2012
Noelia Pérez

“Si tu em dius vine ho deixo tot..però digue’m vine”. És un llibre escrit per Albert Espinosa, una novetat que m’he llegit per el treball del lectura del 3r trimestre. M’ha agradat molt. És un llibre que em va emocionar molt, ja que el protagonista és nan, i et fa reflexionar molt sobre com és la vida, i sobre els problemes que té un nen amb aquesta dificultat. Recomano aquest llibre, a la gent queli agradi reflexionar, i a tota aquella gent que sigui sensible i que li agradin les històries, amb moltes històries dins.

19 06 2012
Berta Juanhuix

Jo recomanaria els llibres de Sebastian Darke de Philip Caveney. Expliquen les aventures que passa un fill d’un bufó a la cort, a alta mar i en una selva. També es mostra molt el valor de l’amistat ja que sempre s’ajuden uns als altres.

19 06 2012
aromansto

Recomano el llibre “El temps de l’oblit” de Jordi Sierra i Fabra. Tracta sobre la vida d’un jove euskera, fill d’un etarra i de com el fet que el seu pare matéa a un innocent afecta a la seva vida. A més, veurem que a vegades les persones no són el que aparenten ser.

19 06 2012
Marta Terradas

Altres llibres que també recomanaria són la trilogia de “L’amor més enllà del temps”, de Kerstin Gier. És una sèrie de tres llibres que narren la història de la Gwendolyn, una noia que descobreix que té el do de viatjar enrrere en el temps gràcies a un gen de la seva família. Al posseir-lo, ha de participar en missions juntament amb en Gideon per poder parar els plans d’un antic avantpassat seu. Des d’un primer moment em van agradar molt tots tres i em vaig enganxar enseguida, crec que són uns dels millors llibres que he llegit.

19 06 2012
aromansto

Recomano “El curiós accident del gos a mitjanit”. És un llibre que tracta sobre la vida d’un noi autista que decideix descobrir qui va matar al gos de la seva veïna i durant el llibre veurem com evoluciona i es transforma la seva vida.

19 06 2012
Alejandra Bahi

Vull recomanar un llibre de Lois Lowry titulat “El dador de records”. Tracta sobre una societat avançada on no hi ha pobresa ni riquesa, tots som iguals, tot està super pautat, controlat i la llibertat escasseja. Hi ha una persona però que té records de com havia estat la vida abans de que tot fos neutre, un savi que amb les experiències que conserva ajuda a prendre desicions i té un ajudant, un noi feble i que al conéixer tots aquests secrets opta per fugir. És una gran aventura que et deixa imaginar i somiar a la vegada que intenta alliçonar-te sobre el bo i el dolent.

19 06 2012
Berta Juanhuix

Jo recomano el llibre de L’Emperadriu dels Eteris de la Laura Gallego. És una història que et fa veure que a vegades el millor lloc per estar-se és a casa i no intentar buscar llocs millors.

19 06 2012
Noelia Pérez

També recomanaria el Violí d’Auswitch. És un llibre que m’el va deixar un amic, i que em vaig llegir com a llibre de lectura del 2n trimestre. Parla sobre els camps de concentració nazis, i es veu reflectat com tractaven als jueus i quins càstigs els hi aplicaven. Crec que és un bon llibre, que ens ajuda a saber més coses sobre els nazis i la seva forma de manar.

19 06 2012
Aniol Costa-Pau

Un altre llibre molt interessant per llegir és L’illa misteriosa, una novel•la de Jules Verne. És una novel•la de supervivència carregada d’intriga i enginy. Apareixen nombrosos invents creats amb gran destresa i saviduria. Dóna lliçons de supervivència, ja que els nàufrags de l’illa, aconsegueixen acomodar una illa deserta, amb invents verdaderament complicats. Arriben a fabricar un molí, nitroglicerina, un vaixell.. A més, va acompanyat d’una intrigant trama, que no es descobreix fins a les últimes pàgines.
Tot i ser un llibre molt extens, la seva lectura es fàcil, sobretot a partir de la segona part, per la seva intriga i enginyaria.

19 06 2012
aromansto

Jo recomeno el llibre “Adreça desconeguda”. Aquest llibre té una estructura epistolar i es basa en cartes que s’envien dos amics: un jueu des d’Amèrica i un nazi des d’Alemanya. En aquesta s’hi veu la metamorfosi que fan els dos amics a causa de la influència de la guerra.

19 06 2012
Andrea Álvarez

Jo suggereixo un llibre que em vaig llegir fa poc i que em va agradar molt. Es diu “El demà comença avui”. Al principi sembla molt trist però és divertit i d’intriga i fins a l’última plana, no saps com acaba la història.
També m’agradaria recomanar un llibre que no he llegit però que em llegiré aquest estiu i que m’han dit que està molt bé. És tinteressant perquè parla de les nevades que tots vam viure el 2010.

19 06 2012
Miquel Grau Nieto

Jo us recomano “Les filles del fred”, de Camilla läckberg, una escriptora sueca. És un llibre d’intriga, que comença amb una nena que es troba morta ofegada en una població sueca, i això comporta una investigació. El que caracteritza aquesta autora és que t’és molt complicat intuir el que esdevindrà, i al final del llibre es descobreix el que ha passat. Això, per mi, està molt bé, perquè et manté l’emoció fins al final.

19 06 2012
aromansto

Jo recomano el llibre “El noi del pijama de ratlles” de John Boyne ja que trobo que és un llibre molt interessant i que abarca dos temes molt importants: els infants i la Segona Guerra Mundial. A més, trobo que estaria molt bé treballar-lo a classe ja que aporta molt de contingut acadèmic.

19 06 2012
Laura Casadevall Vizern

Jo recomano el diari de l’anna frank. És una novel·la molt interessant de llegir ja que està escrit per la jueva adolescent francesa mentre s’amagava amb la seva família per que no els portessin en un camp de concentració durant la segona guerra mundial. Està bé llegir-lo per saber de primera ma com ho va passar aquella gent en una època tant difícil, tot i que és una mica trist serveix per adonar-te compte de lo bé que vivim.

19 06 2012
Alejandra Bahi

M’agradaria recomanar un llibre de Gemma Lienas titulat “El diari vermell de la Carlota”, sobretot a tots aquells que encara els fa vergonya parlar sobre la sexualitat, és un llibre que et fa veure que aquesta es una activitat natural de les persones.

19 06 2012
Martí Pacheco

Recomano el llibre de Suzzanne Collins “Jocs de la fam” Sobretot per aquells que no els hi agradi gaire llegir,perquè et tornes adicte inconscientment.El recomano.

19 06 2012
Alejandra Bahi

M’agradaria recomanar un llibre que em va impactar molt i em va fer veure que a la vida tenim moltes coses bones, petits detalls que moltes vegades no apreciem. El llibre es titula “Abans que em mori” de Jenny Downham i tracta sobre una adolescent que pateix una malaltia sense cura i es proposa realitzar 10 coses d’una llista abans de morir enlloc de quedar-se tancada a casa esperant a que la mort arribi. Es un llibre dramàtic sense final feliç però et fa veure moltes coses de manera diferent.

19 06 2012
Alejandra Bahi 3er

M’agradaria recomanar un llibre de Gemma Lienas titulat “El diari vermell de la Carlota”, sobretot a tots aquells que encara els fa vergonya parlar sobre la sexualitat, és un llibre que et fa veure que aquesta es una activitat natural de les persones. Jo he llegit varis llibres de la Gemma Lienas i junt amb el diari groc, un llibre sobre les drogues, és dels que més m’ha agradat.

19 06 2012
Lluc Solés

També voldria recomanar un llibre que em va agradar molt, El pont dels Jueus, de Martí Gironell, que ens ambienta al Besalú de l’edat mitjana una història molt bonica sobre la construcció del pont de Besalú: es tracta d’un llibre molt complet, molt interessant i sobretot històric, que ens endinsa en una història d’amor, intrigues i lluites entre religions molt intensa.

19 06 2012
Marta Terradas

Jo recomanaria el llibre “Perdona si et dic amor” de Federico Moccia. Tracta sobre l’amor entre una parella amb una gran diferència d’edat entre ells, la noia té 17 mentre que el noi en té 27, però tot i així superen aquest petit obstacle, demostrant que no és l’edat el que importa, sinó l’amor. Al principi penses que no serà un bon llibre, però a mesura que vas llegint t’hi acabes enganxant. Posats a fer també en recomanaria la segona part, “Perdona però vull casar-me amb tu”, tot i que em va agradar més el primer llibre.

19 06 2012
Aniol Costa-Pau

Jo recomanaria el llibre Demian, escrit per l’autor Herman Hesse. És un llibre molt filosòfic, que et fa reflexionar, i pensar sobre la humanitat i la capacitat de decisió de les persones. Aquest llibre, aparentment breu, et fa pensar i et requereix una lectura pausada i acompanyada d’una densa reflexió. És un molt bon llibre.

19 06 2012
Noelia Pérez

Jo recomanaria llegir ” A tres metros sobre el cielo”de Federicco Moccia, encara que hagiu vist la pel·licula és un bon llibre, explica molt bé les situacions i dona molts detalls. Només el recomano a aquelles persones que els hi agradi llegir llibres d’amor i romàntics. Personalment a mi m’ha agradat molt i penso que també s’haurien de llegir els següents.

19 06 2012
Anna Fibla

un llibre preciós.

19 06 2012
Lluc Solés

Jo recomanaria molt el llibre Moby Dick, de Herman Melville: el recomanaria sobretot a la gent que tingui ganes de llegir un llibre apassionant, però alhora amb molta varietat d’estils d’escriptura (s’hi barregen les descripcions, els textos expositius entre els narratius i fins i tot el teatre), és a dir, molt dens, i amb molta informació per assimilar. També és important que volguem reflexionar: hem de volguer pensar, i llegir Moby Dick a poc a poc: descobrirem un món fantàstic a darrera la història que tots coneixem.

19 06 2012
Mònica Nieto

Jo recomanaria el llibre de Albert Espinosa, Si em dius vine jo ho deixo tot, però diguem vine. És una història emocionant i que enganxa, és una barreja de misteri, amor, reflexió sobre la vida que ensenya a donar prioritat a les coses que són realment importants.

19 06 2012
Anna Fibla

sii, es preciós!

20 06 2012
nxifra

El vaig llegir aquest any i em va encantar.

19 06 2012
Laia Fernández

Jo també aprofito per recomanar “Elles són la meva sort”. Un llibre d’intriga, tot i que, el principi és una mica dramàtic. És un llibre molt bonic, basat en fets reals. Penso que val la pena llegir-lo, és un llibre distret, agradable i segons diu l’autor, un cant a la vida. De veritat, n’estic segura que us agradarà. És un llibre que val la pena llegir-se’l.

19 06 2012
Martí Pluma Plana

Jo no recomano un llibre sinó que recomano una saga de llibres. Són els llibres de les “Les aventures del capità Hornblower”. Abans de tot, cal dir que no és necessari llegir tots els llibres per entendre’n un ja que a cada inici fa una petita introducció.
Els diferents llibres de la saga, ambientats fa uns segles, ens narren la història d’un capità de la navia anglesa.
Aquesta història està plena d’aventura però a l’hora explica molt detalladament la vida d’un home de mar d’aquella època.
Recomano el llibre a tothom que li agradi una mica llegir ja que hi ha descripcions i paràgrafs llargs i complicats.

19 06 2012
Laura Pallarès

M’agradaria recomanar el llibre que m’he llegit aquet 3r trimestre per català, “Quantic Love”, és un llibre que barreja amor i física quantica, però gairebé tot es amor. M’ha agradat força i enganxa des del primer moment.

19 06 2012
Anna Fibla

m’han parlat molt bé d’aquest llibre, me’l llegiré
gràcies

19 06 2012
Ariadna Sañudo Fonseca

recomanut el llibre ” Aquesta nit diguem que m’estimes”, a totes aquelles persones que no tenen una bona comprenssió lectora i aquelles que tenen molt de temps lliure ja que es requereix bastant temps per anar lligant el diferents temes que conte. El recomano per a persones de 15 adalt.

19 06 2012
Enric Sansalvador

També vull recomanar el llibre “El presoner del cel” de Carlos Ruíz Zafón. És un llibre ple d’intriga i misteri. A més, el llibre explica situacions per les que havien de passar els presos durant la guerra civil i les situacions precàries que havien de passar aquests. Recomano el llibre a tots aquells que els hi agradi el misteri i els agradi llegir, perquè és un llibre que costa d’entendre.

19 06 2012
Anna Fibla

També recomano el llibre “El món groc” de l’Albert Espinosa, és un llibre que t’explica la vida de uns nens que estan a l’hospital i les dificultats que tenen, però les superen. Es un llibre que realment emociona ja que es una història molt maca i realista.

19 06 2012
Aïda Vargas

M’agradaria recomanar el llibre de “Elles son la meva sort”, el recomanaria per les persones que els hi agrada el drama, però també la gent que necessiti reflexionar, perquè aquest llibre ajuda sincerament. El recomano tant a persones de 15 com de 40 crec que aquest llibre és per gent gran i jove. A mi m’ha agradat bastant.

19 06 2012
Gerard Romagós Vilà

Un dels llibres que he llegit i que m’ha agradat més ha sigut una novel·la que es titula “L’estrany”, de Jordi Sierra i Fabra. És una història que barreja el futur (amb personatges de ciència-ficció) amb la postguerra espanyola, el passat.

19 06 2012
Enric Sansalvador

I no es barrejar massa?

19 06 2012
Anna Fibla

Jo recomano el llibre “si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine” de l’Albert Espinosa, és un llibre que t’explica la vida de un nen que es nan i totes les dificultats que té, en el mateix moment que viatja a Capri, l’illa de la seva infància on va trobar els seus diamants. El recomano a la gent que li agraden els llibres amb històries de la vida de altres persones. Realment és un llibre molt bonic.

19 06 2012
Enric Sansalvador

Jo recomanaria “L’últim home que parlava català” de Carles Casajuana. És un llibre interessant amb un sentit de crítica cap a la situació actual de la llengua, però també de la vida que porten molts escriptors havent d’aguantar situacions precàries per a poder escriure. Va ser el llibre que em vaig llegir durant la segona avaluació i que em va agradar molt.

19 06 2012
Sònia Torrent

L’únic llibre que m’ha agradat i que crec que puc recomanar és “Blanca com la neu, vermella com la sang”. És un llibre d’amor i passió que parla d’un noi de més o menys la nostre edat que s’enamora bojament de la persona equivocada.

19 06 2012
Jordi Turon Sureda

Un llibre que m’he llegit fa poc i que podria recomanar, és “el caçador d’estels”, és un llibre que va sobre amistat, traïcions… entre dos amics afganesos però de diferents races. Durant la pel·lícula van passant coses bastant interessants. Tot i que és un llibre molt bo, els set primers capítols dels vint-i-cinc que hi ha, són com una introducció i es fan una mica passats, però a partir de aquí, el llibre es bastant entretingut perquè és el nus de la novel·la i és quan passen totes les coses.

20 06 2012
Laia Rigat

Jo també me’l vaig llegir i la veritat és que em va agradar moltíssim. És un gran llibre.

19 06 2012
Laia Fernández

El llibre que m’agraderia recomanar s’anomena “Ghostgirl”, de Tonya Hurley. És un llibre molt bo que parla sobre un amor que és impossible perquè la protagonista està morta però seguiex intentant que aquell noi tant especial s’enamori d’ella. El recomanaria sobretot a la gent que els hi agradin les novel·les romàntiques, segur que us agradarà.

19 06 2012
Laia Rigat

Finalment, l’últim llibre que m’agradaria recomanar és “Un estiu amb l’Anna” de la Núria Pradas. És una bonica història d’un grup d’adolescents que viuen experiències junts. El recomano especialment a les persones a qui els agradin les històries romàntiques. És un llibre molt senzill però molt interessant. És una història preciosa.

19 06 2012
Carla López

Jo recomano un llibre que fa un parell d’anys que me’l vaig llegir “The Host”. És molt interessant, tracte sobre una raça que es diuen “ànimes” que envaeixen la Terra perquè creuen que els humans son massa violents. La protagonista, pot sentir encara el que pensa i fa la seva “ànima” que li han posat, i, alhora, la “ànima” pot sentir els sentiments i pensaments de la protagonista. Les dues no es porten molt bé, però tenen que cooperar quan es veuen obligades a salvar a les persones que més estimen. Em va agradar i enganxar força aquest llibre, i et poses molt en les protagonistes i sobre què els hi passa. El recomano a persones que els hi agradi la ficció, romanticisme i la intriga.

19 06 2012
Jordi Oliveras Álvarez

Recomano el llibre “El noi del pijama de ratlles”. Jo me l’he llegit personalment en castellà i he vist la pel•lícula i no té comparació, és molt millor el llibre sens dubte. És un llibre que ens parla d’una amistat impossible entre dos nois de diferents cultures a la època dels nazis. El final es molt melodramàtic.

19 06 2012
Anna Fibla

És un llibre preciós, trist però enganxa i al mateix temps aprens com era l’època dels nazis

20 06 2012
Susana Reina

Aquest llibre és preciós, jo me l’he llegit també, i el recomano com el meu company.

19 06 2012
Laia Rigat

També m’agradaria recomanar el llibre “Tinc ganes de tu” de Federicco Moccia. És una història molt interessant d’un noi que refà la seva vida i troba l’amor de la seva vida. És un llibre llarg però la seva comprensió és molt senzilla. Crec que tracta temes que poden agradar a molts adolescents. Aquesta història és molt emocionant i la lectura és molt ràpida perquè t’enganxa molt.

19 06 2012
Laia Fernández

Havent llegit la teva recomanació d’aquest llibre, m’agradaria llegir-me’l, penso que ha d’estar bé i sobretot si t’enganxa ràpid.

19 06 2012
nxifra Milena Pérez

Un llibre que recomanaria seria el Manuscrit del segon origen, a tots aquells que els hi agradi llegir, i que en algun moment han pensat: “que faríem si ens quedesim sols en aquest món?” . Aquest llibre em va agradar molt, ja que el vaig llegir a 2n i 3r ESO. Tracta sobre dos nois que es queden sols en aquest mon, i aconsegueixen superar tots els obstacles que els hi passen al llarg del temps, un d’ells era forma una família perquè no s’extingies la humanitat.

19 06 2012
Sandra Martí Alcalà

Faig 3r d’ESO i pe i per tant també me l’he llegit. M’ha agradat força ja que ha estat entretingut.

19 06 2012
Laia Fernández

Jo també me’l vaig llegir, però no em va agradar gaire.

19 06 2012
nxifra

Jo recomano el llibre de “Tres metres sobre el cel” de Frederico Moccia. És un dels llibres que m’he llegit que m’han agradat més. Tracta sobre la història de dos joves enamorats de dos mons completament diferents. Té un segon llibre però m’ha agradat més el primer, aquest. El recomano a la gent que li agradin els llibres romàntics.

20 06 2012
Susana Reina

Jo també tinc ganes de llegir-me’l ja que no he tingut oportunitat de veure la pel·lícula. Gràcies.

19 06 2012
Laura Riera Ventura

Vull recomanar el llibre “L’estiu dels texans blaus”, de Ann Brashares. Narra l’estiu de unes amigues que s’han de separar, però que descobreixen uns texans “màgics” que les uniran en la distància. El recomano a qui li agradin les històries d’amistat i realistes, i penso que encara que pugui semblar una mica gruixut, enganxa des del principi i sempre se’n té ganes de més.

19 06 2012
Carla Buixeda

Per el que sembla, és un bon llibre. Crec que pot ser divertit ja que m’agraden les histories d’amistat i realistes. Tinc ganes de llegir-me’l aviat.
Gràcies

19 06 2012
Carla Buixeda

Joc Brut, és un llibre que em va agradar molt. Me’l vaig llegir pel segon trimestre i tot i que em va costar a l’hora d’escollir-lo. Ens deixa coses molt clares, tot i que a vegades es fa una mica pesat, perquè tota l’estona repeteix el mateix. Ens explica la historia d’un noi que està molt enamorat i és capaç de fer tot el que la noia li digui. Així, ens deixa veure que mai ens hem de fiar de ningú. Recomano aquest llibre a tothom a qui li agradi la intriga barrejat amb l’amor. T’enganxa fins al final i no pots parar de llegir-lo. Això sí, és un bon llibre.

19 06 2012
Jordi Oliveras Álvarez

Jo també vaig escollir aquest llibre per el segon trimestre, és un llibre curtet d’intriga i em va agradar tot i que el final ja es veu a venir.

19 06 2012
Laia Fernández

Un llibre que em va agradar molt a mi també. És un llibre que té molta intriga i t’enganxa molt ràpid.

19 06 2012
Jordi Oliveras Álvarez

Recomano el llibre “Un amor d’en Swann” que encara que tingui una difícil comprensió és un llibre que parla dels amors d’en Swann i els problemes que té. És del segle XX i es pot observar una clara diferencia sobre la literatura actual.

19 06 2012
Laura Riera Ventura

També m’ha agradat molt “Hot Dogs”, de Care Santos. És una història divertida i entretinguda d’una adolescent que, passejant gossos, descobreix moltes coses del seu barri i de la gent que hi viu. És una història de fàcil comprensió i el vocabulari és senzill. El recomano sobretot a qui li agradin les històries d’animals.

19 06 2012
Laia Rigat

Jo recomano “El diari blau de la Carlota” de la Gemma Lienas. Parla de la violència de gènere i penso que és un llibre molt interessant per la gent de la nostra edat. Aquest llibre t’informa i et distreu. La Gemma Lienas és una escriptora que personalment m’agrada molt i crec que els llibres que escriu són molt bons i detallats.També m’he llegit el “El diari groc de la Carlota”. Aquest parla de les drogues i també és molt recomanable. Finalment, l’últim llibre que m’agradaria recomanar és “La mecànica del cor” de Mathias Malzieu. És una bonica història d’amor que em va emocionar molt i que em va agradar moltíssim.

20 06 2012
Sònia Torrent

La mecànica del cor és un llibre molt maco jo també me l’he llegit 🙂

19 06 2012
Lluc Vila Boix

Jo recomano “L’avi que es va tirar per la finestra i va martxar” ja que és un llibre divertit i entretingut, fa bastant de riure.

20 06 2012
Susana Reina

A mi també me l’han recomanat aquest llibre! Jo també tinc ganes de llegir-me’l! 🙂

19 06 2012
Sandra Martí Alcalà

També m’agradaria recomenar el que he llegit anteriorment “S’acosta un front fred que deixarà neu a cotes baixes”. El recomano a totes aquelles persones que els i agradi la intriga. Tot i que més a persones entre 12 i 16 anys.

19 06 2012
Lluc Vila Boix

Molt boinic

19 06 2012
Carla Buixeda

Recomano un llibre anomenat “Bones Intencions”. És un llibre que m’he llegit fa poc, i que em va enganxar força. Ens explica els problemes de la vida, tal i com és, i ens expressa un seguit de sentiments que et fan posar al lloc del personatge. Ens fa pensar i ens explica que no sempre és tot perfecte, si no que la vida canvia. Penso que no és pas molt avorrit, encara qui hi ha alguns capítols que es fan llargs.
En definitiva, és un bon llibre que vas avançant per saber més fins que arribes al final amb una mica d’emoció. El recomano a la gent que li agradin als llibres reals, i que ens facin posar al lloc dels personatges.

19 06 2012
Laura Riera Ventura

Ja tinc ganes de llegir-me’l! Sembla que ha de ser molt divertit. Gràcies.

19 06 2012
Laura Riera Ventura

M’agradaria recomanar el llibre “Poliedrum”, de Rafael Ábalos. És una història de fantasia que passa a la ciutat d’Edimburg, Escòcia. Narra la història de tres adolescents que junts intenten descobrir el secret de l’assassí de Layonel Savage. M’ha agradat perquè és una història fàcil d’entendre que enganxa des del principi. La manera en que està escrit fa que et puguis posar al lloc dels personatges i sentir tot el que passa com si et passés a tu mateix.
El recomano a qui li agradin les històries de fantasia, tot i que al mateix temps es poden saber coses sobre el passat d’aquesta ciutat escocesa. A més, hi ha una segona part, que no he llegit, però basant-me en la primera, crec que també deu ser molt bona.

19 06 2012
Sandra Martí Alcalà

És molt bonic! Fa un parell de mesos mel vas recomenar i me l’he llegit. Gràcies.
Sandra Martí.

19 06 2012
Sandra Martí Alcalà

Jo recomano “Els cinc” ja que penso que és un llibre ideal per a la nostre edat i sempra ha agradat a tothom més o menys. El llibre porta una mica de tots els gèneres: des de amor a aventures…

19 06 2012
Lluc Vila Boix

Molt maco

19 06 2012
Laura Riera Ventura

M’he llegit tres o quatre llibre de la col·lecció dels Cinc i la veritat és que m’han agradat molt!

19 06 2012
Laia Fernández

Ha d’estar bé!
Gràcies.

19 06 2012
Anna Fibla

m’he llegit un o dos i són m’han agradat molt

14 05 2010
Cristina Moreno Rodriguez

El llibre que recomano és “El lleó” de Joseph Kessel.
Va ser el primer llibre que em vaig llegir al principi de curs i em va agradar molt perquè tracta d’una adolescent que li apassiona viure a l’Àfrica, i també li agraden molt els animals. Penso que no és un llibre gens avorrit, al contrari, trobo que és interessant i cada cop ho és més. A més a més té un final diferent i això va fer que encara m’agradés més.

14 05 2010
Josep Corominas

A mi m’agradaria recomanar el llibre ” Hot dogs ” de Care Santos.
És la història d’una noia que per oblidar un dels seus pitjors estius i a la vegada guanyar diners es fa passejadora de gossos, gracies això descobreix que un grup de gent es diverteix organitzant baralles d’aquests animals i ella lluita per aturar-ho.
Vaig llegir aquest llibre a principi de curs ja que a mi també me l’havien recomenat i trobo que és un llibre molt bo i que fa pensar. El recomano tant a les persones que els hi agrada llegir com a les que no i sobretot als que tenen un efecte especial pels animals.

14 05 2010
Alba Pairet

Fa un parell d’anys em vaig llegir un llibre que em va sobresaltar. Es tracta del “Manuscrit de les Bèsties” de Jordi Flock.
És una novel·la de terror situada a Anglaterra al s.XX en què dos germans viuen unes aventures impossibles d’imaginar. El llibre em va agradar molt perquè em vaig poder imaginar els paisatges, l’ambient i les cases de la època i a més a més vaig poder gaudir d’una intriga absoluta.
És un llibre que al principi costa d’entendre però tot i així penso que l’argument és fascinant i crec que està molt ben treballat ja que Jordi Flock deixa el lector intrigat i confús fins l’últim moment on llavors quedes ben sorprès.
Per a totes aquestes raons recomano “El Manoscrit de les Bèsties” a tothom ja que sé que amb aquest llibre a les mans, qualsevol fa una altre cosa!!!

Alba Pairet i Ruiz

14 05 2010
Mar Millet

El llibre que m’agradaria recomanar és “Pa Negre”. Dels llibres que hem llegit aquest any és el que he trobat més interessant. Aquesta novel·la parla, des del punt de vista innocent de l’Andreu, de la dura i pobre postguerra als pobles catalans, concretament a la Plana de Vic.
La part històrica és molt interessant i, la manera com ho explica l’autor és fascinant.
El recomanaria a la gent que li agradi llegir novel·les realistes i estigui interessada amb la història de Catalunya. Haig de dir, però, que la trama d’aquest llibre és una mica lenta al principi. Per això, el recomano a gent amb una mica de paciència que estigui bastant acostumada a llegir.

13 05 2010
Norbert Artigas

El diari vermell de flanagan.

Resum:

En Joan, més conegut com Flanagan, és un detectiu de 17 anys intel·ligent i divertit, un dia coneix a la Carlota al metro, una noia decidida i espontània i fent honor al caràcter de la noia surt l’idea d’escriure les seves aventures sexuals des del seu punt de vista. Flanagan, s’adona que es troba en un camp inexplorat i s’en informa amb el doctor Bardet i treballs de classe.Aquesta idea de la Carlota, els fa anar quedant per a comparar els seus apunts, fins que un dia, han agafat tant d’afecte mutu que s’enrotllen, fins que arriben al moment del coit, però es troben que cap dels dos porta preservatius. Deixats endur per la passió, fan l’amor sense un mètode anticonceptiu.Això els fa estar molt penedits i tan Carlota com Flanagan s’informen de què els pot passar i quines conceqüències pot tenir el seu acte.

Recomano aquest llibre ja que…

Aquest llibre l’he trobat molt interessant, és un llibre d’aquests que t’el tornaries a llegir molts i molts cops, és un llibre amb una quantitat d’informació gegant. A més, el recomano per el contingut sexual que hi ha, ja que estem en una época en la que li podria passar a qualsevol de nosaltres i en aquest llibre, hi ha molta informació explicada d’una manera menys pesada de com la pots rebre a partir d’una xerrada.

13 05 2010
Maria Rodeja

El llibre que vull recomanar és “l’esclau del mercadal”, de Dolors Garcia. És un llibre ambientat a Girona al segle XIV. En el llibre se’ns explica l’amistat i els problemes d’aquesta entre tres joves: un cristià, un jueu i un esclau.

A mi aquest llibre em va agradar molt ja que vaig veure que la vida abans era molt complicada i com de maneres diferents els tres nens lluiten per la seva llibertat.
El que em va cridar més l’atenció va ser veure com s’anomenaven abans els carrers i places de Girona.

Crec que aquest llibre pot agradar a molta gent ja que va guanyar un premi de narrativa juvenil.

8 03 2011
eric falco

M´agradaria si pots m´enviesis un resum de l´argument d´aquest llibre i els seus personatjes, si pots lo més aviat possible. Moltisssimes gracies.

8 03 2011
eric falco

si pots millor a l´adreça electrònica macaballe@gmail.com el resum i personatjes de l´esclau del mercadal

13 05 2010
David Talavera

Jo personalment suggereixo que es podria ficar alguns libres de aventures perquè ni han molt pocs. També alguns mes de comèdia. Recomano ‘’Una familia de sèrie’’ de comèdia i de aventures algun tipus ‘’El senyor dels anells’’, algun d’aquests clàssics que han triomfat molt al cinema.
Una família de sèria tracta sobre una familia molt peculiar, el recomano a gent que li agradi riure.

13 05 2010
Xènia Suñer Capell

Jo recomenaria tota la col·leció dels “Diari de la Carlota” ja que és un llibre amb el qual m’he sentit molt identificada amb el seu contingut i crec que moltes adolescents també s’hi identifiquerien. A més a més trobu què és un llibre una mica llarg però què de seguida t’hi enganxes. També m’agrada perquè és un llibre fàcil d’entendre. Jo remomenaria aquesta col·leció a les persones que els hi agradi sentir-se identificades amb el contingut del llibre que es llegeixin.

13 05 2010
Jonatan Naranjo Mateos

Jo recomano el llibre: “Ullal Blanc” es un llibre molt interessant que tracta sobre la vida d’un gos-llop que el maltractàven en baralles de gossos. El llibre el recomano a la gent que els hi agradin els animals, en especials els animals salvatges.

13 05 2010
Jaume Anguera

El llibre que jo recomano és “Les mines del rei Salomó” perquè vaig tenir molt bons moments amb aquest, moments que jo gaudia amb avidesa llegint aquelles aventures dels expedicionaris anglesos en el gran continent Africà en recerca de materials preciosos i, sobretot, aventures! No té cap missatge a darrera, només serveix per passar una bona estona aquells que busquin endinsar-se en la sabana salvatge d’Àfrica.

13 05 2010
Adrià Pagès Arrazola

La meva recomanació és d’un llibre que es diu “El malefici”. La novel·la tracta de les aventures que passen la Rachel i el seu germà Eric quan l’últim sembla ésser segrestat misteriosament i la germana s’endinsa en una aventura per rescatar-lo. En la història, tan l’Eric com la Rachel descubreixen que tenen poders sobrenaturals i que encara han de viure altres emocionants aventures. El llibre és la primera part d’una triologia escrita per en Cliff MCnish. Recomano aquest llibre a tothom que li agradi la intriga i la fantasia.

13 05 2010
Laura Lazaro

El llibre que recomano és “El clan de la lloba” de Maite Carranza. És el primer llibre d’una triologia i m’encanta. Aquesta novel·la tracta d’una noia que un dia es desperta i no troba a la seva mare i que começa a investigar i s’adona que forma part d’una família de bruixes i que ella mateixa ho és. M’han agradat molt les descripcions que es fan i tota la trama d’aquest primer llibre de la triologia. Recomanaria aquest llibre a totes aquelles persones a les que els hi agada una mica la fantasia.

12 05 2010
Carlota Pla

El llibre que recomano és “Hot Dogs”. Penso que és un llibre molt entretingut de llegir i divertit. Jo quan el vaig llegir em vaig posar una mica en el paper de l’Èlia, la protagonista, ja que a l’estiu a vegades em trobo amb el meu pare i la seva novia i estic avorrida, però mai se’m hagués acudit de passejar gossos i està molt bé, a part d’això és un llibre bastant curt, interessant i fàcil de llegir.

12 05 2010
Robert Oliver

Recomano a tothom el llibre ” Dràcula” de Bram Stoker, que em vaig llegir el trimestre passat. Segurament quasi tothom haurà vist almenys la pel·lícula de Dràcula, si l’heu vist o no, no deixeu de menysprear el llibre, és divertit, intrigant i amor. A mesura que vas llegint, et fiques a la pell del protagonista i et vas imaginant les coses que li passen, si t’el llegeixes amb ganes tindràs la sensació de que has aprofitat el temps i t’hauràs llegit un llibre que val realment la pena llegir-se’l, a més, és fàcil de llegir

10 05 2010
Magí Mercader

A mi m’agradaria recomanar un llibre que em vaig llegir al primer trismestre, anomenat “L’autostopista”. L’autor és Roald Dahl, però la traducció està feta per Quim Monzó. És la sisena edició d’aquest llibre i l’editorial és “L’odissea Empúries”.
Voldria recomenar aquest llibre a tota la gent que li agradin algunes petites llegendes, algunes gracioses que fan pensar. Dins el llibre hi ha tres historietes molt entretingudes que crec que a qualsevol persona li faria gràcia llegir, i sobretot, per mi, el més important d’aquest llibre és que no es fa gens pesat de llegir.

10 05 2010
Eva Martínez

Jo voldria recomanar el llibre “La història interminable” de Michael Ende.
Pot semblar un llibre massa infantil per tractar-lo a l’ESO però aquest llibre em va agradar molt quan el vaig llegir. És una mica gruixut però la trama està molt bé ja que es tracten temes com l’amistad i la capacitat de superació de una persona. A més el valor imaginatiu de la novela és molt bo i les descripcions estàn ben fetes però no es fan pesades a l’hora de llegir. Les aventures que es narren són interessants i entretingudes.

Per els amants de la literatura fantàstica aquest és un clàssic i per les persones que tot just comencen a llegir jo el recomano molt perqué junt amb “El petit Príncep” aquest llibre va ser el que em va fer descobrir el plaer de la lectura.

10 05 2010
Sandra Sarrats

Jo vull recomanar el llibre “EL PERFUM”. Em vaig estar molt temps llegint-lo, però tot i així em va agradar moltíssim i el recomano a tota persona que li agradi l’intriga i sobretot llegir.
És un llibre molt gruixut, però un cop te’l començes a llegir ja no pots parar.

8 05 2010
Gaietà

Jo recomano el 2CV m’ha agradat molt i prova de aixó és que me le llegit 3 cops.
el recomano a les persones que els agraden els llibres que segueixen la vida de altres persones i que realment et fan sentir una vida totalment diferent a la nostre, la capacitat de fer-nos sentir el que viu el personatge i es per això que el recomano a gairebè tothom.

6 05 2010
Júlia Serinyà Ruiz

M’han agradat molts llibres, però el més recent ha sigut el que en guardo millor record: “La ciutat dels somriures”, de Martí Gironell.
Es tracta d’una novela documental, basada en fets reals: el viatge que va fer Martí a Bombai per col·laborar amb una ONG.
Fa que visquis des de la seva pell totes les històries que li passen a ell i, la veritat, m’ha emocionat molt i m’ha posat la pell de gallina.
Encara que no sigui la típica novela a la que normalment estem acostumats a llegir, aquesta espècie de diari et canvia molt el punt de vista sobre diversos temes relacionats amb el tercer món, ja que t’obre els ulls per mostrar-te la verdadera realitat.
El recomano a tot tipus de gent que li agradi llegir, perquè encara que no ho pugui semblar, és molt bo i pot agradar a tothom.

6 05 2010
Elda Gimbernat Girgas

Recomano a tothom “El Codi da Vinci” o “El Gran Engany” de Dan Brown.
Són uns llibres que t’enganxen molt perquè tenen una mescla interessant d’intriga i amor a més a més, aquest home et fa trencar el cap fins el final tot hi que sempre et sorprèn!
“El Gran Engany” tracta de Rachel Sexton una analista d’intel•ligència de la ORN que té la missió de verificar si el meteorit que ha trobat la NASA a l’Àntartida és real o no. Tot hi que sembla un llibre senzill, les desaparicions d’alguns científics relacionats amb el projecte i les històries paralel•les que hi ha al llibre, la història ja es torça una mica…
Per altra banda, “El Codi da Vinci” és la història d’en Robert Langdon un professor d’iconologia i simbologia religiosa que intentarà resoldre el misteri que hi ha entre l’església catòlica i la verdadera història de Jesús, acte que deixarà la fe cristiana en una gran mentida.
Són llibres que estan molt bé (el segon és un “best-seller”) i que val la pena llegir-los i per això els recomano a tothom.

6 05 2010
Elda Gimbernat Girgas

Recomano a tothom “El Codi da Vinci” o “El Gran Engany” de Dan Brown.
Són uns llibres que t’enganxen molt perquè tenen una mescla interessant d’intriga i amor a més a més, aquest home et fa trencar el cap fins el final tot hi que sempre et sorpren!
“El Gran Engany” tracta de Rachel Sexton una analista d’inteligència de la ORN que té la missió de verificar si el meteorit que ha trobat la NASA a l’Àntartida és real o no. Tot hi que sembla un llibre senzill, les desaparicions d’alguns científics relacionats amb el progecte i les històries paralel·les que hi ha al llibre, la història ja es torça una mica…
Per altra banda, “El Codi da Vinci” és la històra d’en Robert Langdon un professor d’iconologia i simbologia religiosa que intenerà resoldre el misteri que hi ha entre l’esglèsia católica i la verdadera història de Jesús, acte que deixerà la fe cristiana en una gran mentida.
Són llibres que estan molt bé (el segon és un “best-seller”) i que val la pena llegir-los i per aixó els recomano a tothom.

6 05 2010
Xavier Orri Vila

El llibre que m’agradaria recomanar és “Eragon”, de Christopher Paolini.
Tot i que és un llibre gruixut es fa molt ràpid de llegir. És d’aventures i fantasia.
És molt imaginatiu i tracta de genets, de dracs i de grans batalles: la lluita dels rebels contra l’imperi. Es duen a terme grans batalles en el llegendari regne d’Algaësia.
A la gent que li hagi agradat la pel·lícula del Senyor dels Anells, aquest llibre li encantarà i quan l’acabi, tindrà moltes ganes de seguir l’aventura que viu Eragon, el protagonista. Jo mateix no ho he pogut evitar i ja estic llegint el segon llibre que també, se’ns dubte mereix ser la continuació d’Eragon.
És un llibre molt divertit i a més enganxa molt.

6 05 2010
Angel Gavilan Peinado

Jo recomano el llibre de “El nen amb el pijama de ratlles”. Ja se que molta gent l’ha llegit, però jo mai em canso de llegir-lo, i a la gent que no ho ha llegit recomano que ho facin, al menys una vegada.

5 05 2010
Ariadna Delgado

El llibre que vull recomanar és “Llums del nord”, de Phillip Pullman. Jo l’he llegit en castellà, per això no n’he penjat la fitxa de lectura, però també es pot trobar en català. Segurament el títol no li sonarà gaire a ningú, però en dir que la pel•lícula “La brúixola daurada” s’ha basat en aquesta novel•la, la cosa canvia.
En dir això, però, pot semblar que el llibre és molt infantil, però és necessari estar molt atent als conceptes nous que hi apareixen, ja que sinó, paraules com “daimonion” o bé “aletiòmetre” no tindrien gaire significat per ningú.
Al començament he pensat en recomanar la saga “Matèria obscura” sencera, però després m’he adonat que si algú llegia el primer llibre no podria evitar llegir el segon.
Les persones a les quals els agradin els llibres de fantasia s’ho passaran molt bé amb aquest, ja que la base de la saga és l’existència de diferents móns o universos, i d’alguns objectes que permeten passar d’un a l’altre. A mi també em van agradar molt els valors que s’hi observen, com per exemple la innocència dels infants o l’amistat.
Els llibres són bastant gruixuts, però la trama avança molt de pressa, per la qual cosa no es fan llargs ni pesats, per tant, encara que algú els vegi molt gruixuts, li recomano que provi de llegir-los, ja que no se’n penedirà.

5 05 2010
Anna Cruz

Jo recomano Mitjanit de la Claudia Gray. Aquest llibre amb va agradar mol per què té amor, acció i pots veure com l’amistat no es trenca tan fàcilment i com lluiten por continuar amb el seu amor encara que sigui gairebé impossible. El recomano a tothom que li agradi l’amor amb personatges sobrenaturals. A més té una segona part i aviat sortirà una tercera.

5 05 2010
Marc Sayols

El llibre que recomano és “L’última carta de Companys”, és un molt bon llibre que et fa viatjar en el temps, tan en el passat com en el futur. Et tresllada en ple 2015 i també en l’època franquista, en el moment que estan a punt de matar el president de Catalunya Lluís Companys.
Recomano aquest llibre perqué és fàcil de llegir i d’entendre i també, sobretot, perqué és una magnífica història d’intrigai, en alguna escena, d’homor també.
El seu autor es Toni Soler, director de Polònia i Crackòvia entre d’altres.

5 05 2010
Oscar Ariza Ruiz

Jo recomano el llibre L’ÚLTIMA FEINA DEL SENYOR LUNA, és molt bon llibre, encara l’estic llegint, el recomano a la gent que li agrada la intriga, parla de la vida d’un sicàri que treballa en sud amèrica i més tard marxa a Espanya per tenir més feina.

4 05 2010
Irene van der Haar Àvila

Jo recomano el llibre de l’Hoste (the Host) de la Stephenie Meyer.
Tot i que el llibre és gruixut i al principi es fa una mica pesat, està molt bé i la història és molt original. És una història d’amor barrejada amb ciència-ficció i intriga on hi apareix el problema de la desaparició de l’espècie humana, entre altres.
A mi m’ha agradat molt perquè és un llibre diferent. No és com la típica història d’amor, sinó que en aquest, no saps què passa realment fins al final de tot. Potser de vegades costa d’entendre alguna part del llibre perquè va canviant de personatges, però per la resta és molt entretingut i es llegeix ràpid.
El recomano a tothom que li agradin les històries d’amor però amb intriga de i ciència-ficció.

3 05 2010
marc

Hola jo voldria recomenar el llibre “L’acusador”.
És un llibre entretingut i amb un vocabulari i una redacció fàcil de comprendre, tot i que hi apareixen molts de personatges i al principi costa una mica saber qui és qui. Has d’estar molt atent per no perdre el fil de la de la novel•la.
M’ha agradat bastant perquè des del primer moment hi ha acció, intriga i conspiració. No hi ha descripcions llargues i molt detallades, les justes per situar-te al lloc. Això fa que l’acció sigui més ràpida i enganxa a continuar llegint.

11 05 2010
nxifra

Suposo que deus ser en Marc Riera, no?

14 05 2010
Marc Riera Ventura

soc en Marc Riera

1 05 2010
Laura Timonet

El llibre que recomano és “Camps de maduixes”
Perquè penso que és un llibre molt interessant i emocionant. A mi m’ha agradat, perquè ensenya el que són les drogues i perquè veus el que són capaços de fer els amics per poder-te ajudar. A més a més és una historia que està basada en fets reals, i això fa que te’n adonis més del que és tot això de les drogues.

13 05 2010
Nora Solé

M’agradaria recomanar el llibre “l’Últim patriarca” de Najat El Hachmi a tota aquella gent que li agradaria saber una mica més de la cultura musulmana amb tots els detalls ja que és un llibre molt realista i fa que et posis a la pell de la protagonista i et fa pensar com de diferents en sóm les dos cultures; la musulmana i la cristiana. No és difícil de llegir ni tampoc té vocabulari complicat. També volia comentar que aquest llibre va ser galardonat amb el Premi Ramon Llull de novel·la l’any 2008.

Deixa un comentari