EL DIARI D’ANNA FRANK

8 12 2014

EL DIARI D’ANNA FRANK

Aquest llibre es un diari personal que escriu una adolescent que es diu Anna Frank durant la segona guerra mundial que va patir juntament amb la seva família, L’Anna Frank era una nena normal que anava a l’escola i tenia amics com tothom, però quan va arribar la guerra tot va canviar per la seva família, Com que la seva família era jueva van haver d’amagar-se en un edifici abandonat a Amsterdam perquè no els trobessin i els posessin en un camp de concentració nazi o els matessin directament. Mentre passa una llarga part de la seva vida en aquell edifici amagada per els nazis la noia relata en un diari al qui li posa el nom de Kitty on explica els seus sentiments, com es sent per el que passa en aquell moment, la por que té de que atrapin a la seva família etc… En aquell temps que passa en aquell edifici coneix a un noi anomenat Peter del quan s’enamora, també un professor que els hi fa estudiar mitologia grega i romana i això li fa mes pesada la estància a la família de L’Anna . Però arriba el dia en que tota la gent que s’amagava en aquell edifici va ser descoberta i portada al camp de concentració. En aquell camp la seva mare ella i la seva germana Margot van morir, L’únic membre de la família d’Anna Frank que va sobreviure va ser el seu pare que al cap d’un temps va decidir publicar el diari de la seva filla.

VALORACIÓ:

M ‘agradat molt aquest llibre perquè fa que vegis el malament que ella i la seva família o van passar. La veritat es que aquest llibre m’havia interessat bastant perquè al ser una historia real em despertava força curiositat per saber-ne mes.

RECOMANACIÓ:

Recomano aquest llibre a tota la gent que no valori el que té. Per que realment aquesta noia ho va passar molt malament i va perdre moltes coses a la seva vida.

                                                                                              Queralt Gutiérrez Escobedo 3rD

   

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: