Delirium – Lauren Oliver

8 12 2014

Resum :

En un futur distòpic l’amor és una enfermetat què  als joves  se’ls cura  quant compleixen l¡edat dels 18 anys amb una prèvia avaluació per emparellar-los  amb un altre jove amb unes  característiques semblants a la dels dos joves , uns dies després de l’avaluació Lena (la protagonista) fa lo impossible i s’enamora d’un noi que no està curat .

Durant un temps la Lena i l’Alex planegen fer una escapada a la terra salvatge ,  quan tornen de la terra salvatge la Lena li diu a l’Àlex que es vol escapar i viure per sempre a la terra salvatge .

A la Lena li costa molt convencer a l’Alex per que s’escapi junts quan finalment o aconsegueix , o planegen tot i a l’hora de atervesar la valla , a l’Alex l’agafen quan la Lena ja a aconseguit atrevasar , les ultimes paraules que la Lena va sentir de l’Alex varen ser ”corre i no paris ” , cuan la Lena es va allunyar tot el que va poguer va parar-se a  descansar durant uns minuts i a recordar que l’Alex avia  mort per que ella pogues ser feliç .

Valoració: 

Aquest llibre m’ha agradat bastant ja que normalment els llibres que llegeixo estan explicats en present  .

recomanació

Recomanot aquest llibre a les persones que els hi agradi les novel·les d’amor , també els i recomano a les persones que els hi agradi la lectura lleugera

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: