ALÍCIA EN EL PAÍS DE LES MERAVELLAS

8 12 2014

ALÍCIA EN EL PAÍS DE LES MERAVELLES

Autor: Lewis carroll

La historia narra un somni màgic, En un bosc on l’Alícia fa la migdiada sota un arbre juntament amb la seva germana, en aquell moment i veu passar un conill blanc vestit amb un estrany rellotge de butxaca a la ma. Senyalant-lo li diu a l’Alícia “tic-tac tic- tac arribaré tard”. L’Alícia sense pensar-ho ni dues vegades decideix seguir-lo pensant que es un somni i que això no pot ser possible, El conill cada vegada s’endinsa mes al bosc, de cop el conill desapareix. s’acosta a un arbre hi veu un forat d’una gran profunditat, seguidament si llença. Dins aquell forat si troba molts obstacles des d’un llit fins a una tauleta de nit amb les que va xocant fins que arriba al terra. Es posa a observar el lloc en el que a anat a parar hi veu una taula ,una clau i una ampolleta amb un cartell que hi diu “Beu-me” hi varies portes, una d’ella minúscula. L’Alícia agafa l’ampolla i se la veu d’un glop, Immediatament L’Alícia es fa petitíssima i arriba a la porta minúscula que hi ha al final de la sala, Quan la intenta obrir però s’adona que s’ha deixat la clau sobre la taula. Quan va cap a la taula intenta pujar-hi de totes les maneres possibles, llavors es quan veu que sota els seus peus hi ha una caixa amb una pastilla de sabó que hi diu “menja’m” seguidament es fa gran i agafa la clau de la taula, I torna a veure un glop de l’ampolleta i es fa petita. Ella va cap a la porta i la obra. Al obrir-la i veu un mon molt diferent al seu, amb una mica de por L’Alícia avança en aquell mon tant estrany, en aquell viatja coneix a varius personatges que li faran la missió que la porta a aquesta dimensió mes fàcil, un d’ells un gat anomenat Cheshire que te la habilitat de fer desaparèixer qualsevol part del seu cos deixant sempre el seu somriu lluminós, El seu acompanyant un home que fa barrets que sempre va amb una colla d’animals bojos mentre prenen el te. Aquell mon esta regnant per la reina vermella que te presos a tots els habitants d’aquest mon. L’Alícia arriba al jardí de la Guàrdia reial de la reina vermella coneguda per el seu gran cap. En aquell jardí hi ha uns súbdits seus que es fan passar per persones com ella perquè no els hi talli el cap o els engarjoli per sempre. Estan ficats dins una farsa, fent que tenen un nas molt gran o una boca gegant , nomes perquè la reina no es senti diferent. Quan l’Alícia entra al jardí sense ser vista darrera uns matolls mentre la reina juga al criquet , es queda esperant a veure que passa, la reina llança una pilota on es la nena hi la Alícia surt d’entre els matolls donant-la cara, la reina en veure que aquella nena es la coneguda Alícia la mana matar. En aquell precís moment en que l’Alícia esta entre la vida i la mort desperta sobre les cames de la seva germana qui li diu que tot a sigut un somni.

VALORACIÓ:

El llibre es realment original i m’agrada molt aquesta historia. Com descriu els paisatges i les escenes sembla que estiguis vivint tu la historia.

RECOMANACIÓ: Recomano aquest llibre a qualsevol públic de totes les edats ja que es un llibre que relata aventures que a tothom li agradaria viure.

                                                                                            Queralt Gutiérrez Escobedo 3r D

 alicia

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: