QUANTIC LOVE

7 12 2014

Autora: Sonia Fernández-Vidal és una científica i escriptora catalana. Va néixer a Barcelona el 8 de març del 1978, el llibre, Quantic Love el va publicar el 2012. també ha escrit un llibre molt famós que es titula “la porta del tres panys”

Resum de l’argument

És una novel·la romàntica d’una estudiant de Sevilla que va a treballar de cambrera al CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire), a Ginebra. De sobte, se li apareix un periodista que s’enamora d’ella, però la Laila està enamorada s’un altre jove que dóna classes al CERN i no té la valentia de dir-li la veritat perquè es pensa que si li diu el que sent ell no li farà cas. La Laila, al enterar-se que el seu estimat s’envà a Japó no té altre remei que dir-li que està enamorada d’ell i demanar-li que es quedi, però ell s’adelanta i renuncia a anar a Japó per quedar-se amb ella.

Recomanació:

Jo, recomano aquesta novel·la a la gent que li agradin les novel·les romàntiques perquè tracta sobre l’amor en un espai de ciència, es a dir, que la ciència des d’un cert punt pot ser encantadora.

Valoració:

trobo que es una novel·la molt maca i val al pena regir-la perquè hi ha moltes escenes interessants. Té tot el que m’agrada a mi, perquè passen les coses més interessants quan menys t’ho esperes, i la opinió de la Laila és que la ciència per ser sexi i que l’amor es un tipus d’energia, i és molt poderosa.

http://www.vilanova.cat/blog/armandcardona/wp-content/uploads/2013/08/quantic-live492.jpg

Marina González i Canada

3 eso D


Accions

Information

Deixa un comentari