Mecanoscrit del segon origen- Manuel de pedrolo

7 12 2014

Resum de l’argument:

És la història de les aventures de l’Alba i en Dídac, que han de aconseguir sobreviure a un atac extraterrestre.

Tot comença quan l’Alba de catorze anys veu que estan pegant a en Dídac i el tiren a una resclosa per ser negre. L’Alba aprofita que els nois marxen al veure quelcom estrany al cel, per treure a en Dídac de la resclosa. Quan surten de la resclosa veuen que tot està destruït i els nens que pegaven a en Dídac estan morts. Van a buscar provisions a la ciutat i se’n van a viure al bosc. Van recollint molts llibres perquè no desapareixen.

Els dos tenen moltes aventures, com, quan es troben un extraterrestre i l’aconsegueixen matar. Va passant el temps i tenen un fill, però desafortunadament, en Dídac té un accident i mort.

Biografia de l’autor:

Manuel de Pedrolo i Molina va néixer a l’Aranyó el dia 1 d’abril de 1918 i va morir a Barcelona el 26 de juny de 1990. Va ser un gran escriptor català i va escriure tant poesia com teatre. Va estudiar el batxillerat a Tàrrega acaba el 1935. Es muda a Barcelona i es casa, ell va començar a escriure des de molt jove i se’l reconeix com un dels escriptors catalans més importants del segle XX. Va aconseguir el Premi d’Honor de les Lletred Catalanes.

Valoració:

Crec què és un molt bon llibre, és una història amb un gran argument i sobretot molt ben escrit. El llibre sempre et manté en pressió i vols saber que passarà. En definitiva és un llibre que quan el comencis no podràs parar de llegir-lo.

Recomanació:

Recomano aquest llibre a qualsevol persona que l’hi agradi llegir. Però sobretot als que els hi agradin les novel·les d’aventures. És un gran llibre, que, si aprecies les novel·les d’aventures segur que no voldràs parar de llegir-lo.

Anton Brunet 3rB

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: