Mecanoscrit del segon origen- Alida Molina 3A

5 12 2014

El Mecanoscrit del segon origen és una novel•la que narra la història d’en Dídac i l’Alba, dos joves que de sobte es troben sols en un món sense energia, cotxes ni tota la tecnologia de la que disposaven. Tot això passa perquè un dia en Dídac és atacat per dos nois del poble on viu, que l’intenten ofegar. L’Alba, que és més gran es llança a l’aigua a ajudar-lo i finalment aconsegueix treure’l, però en sortir de l’aigua s’adonen de que els dos nens es troben estesos a terra i l’Alba s’adona amb horror que són morts. Aviat s’adonen que tot el poble es mort i ells dos són els únics supervivents. A partir d’aquí emprenen un viatge, tots dos sols. Arriben a Barcelona i allà comencen una nova vida, l’Alba es dedica a estudiar medicina i altres ciències i en Dídac aprèn a reparar cotxes i vaixells, cosa que els facilita el dia a dia. Tenen la idea de fer un viatge pel Mediterrani i gràcies als coneixements dels dos ho fan possible. Quan ja tornen l’Alba s’adona de que està embarassada, cosa que li causa una enorme alegria ja que ella te la idea de continuar l’espècie humana i repoblar la Terra. Gràcies als coneixements que té l’Alba en medicina fan possible el part i el nen neix sa. Els tres porten una vida tranquil•la, no els hi sobra res però tampoc necessiten més del que tenen. Però un dia en Dídac surt a buscar bombones de gas i no torna, l’Alba preocupada el va a buscar, troba un edifici enfonsat i entre les pedres troba en Dídac mort. A partir d’aquí l’Alba continua la seva vida tranquil•la amb el nadó i es fa la promesa de que repoblarà la Terra.
Al final tenim un petit epíleg que ens explica com es va trobar el mecanoscrit que l’Alba va escriure al llarg de la seva vida, també diu que probablement ella fos la “mare” de la generació actual.

OPINIÓ PERSONAL
He trobat aquest llibre molt interessant. Al principi la idea d’un món que es destrueix i en el que només hi queden dos supervivents no em va atraure gaire, però a mesura que va avançant el llibre veus que també es una història d’amor i somnis en un món que, tot hi que no ho sembli, es ple de possibilitats i de llibertat. També mostra la lluita dels dos personatges i t’ensenya com amb molt poca cosa es pot ser feliç.

RECOMANACIÓ
Recomano aquest llibre a tot aquell que li agradi llegir i que gaudeixi amb les lectures d’aventures, amor, acció i amistat.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: