El gos dels Baskerville (Arthur Conan Doyle)

5 12 2014

RESUM:

Un doctor d’un petit poble demana ajuda a Sherlock Holmes: un pacient seu, Sir Charles Baskerville, el descendent de la família Baskerville, ha mort sobtadament. A més, es diu que cau una maledicció sobre la família Baskerville, que un immens gos diabòlic assassina a tots els seus membres, i tots ells han mort per circumstàncies estranyes.

Aquest doctor, a més, era amic d’en Charles Baskerville, i en certes visites a la seva mansió, s’havia trobat passejant pels voltants de la casa l’ombra d’un gos de la mida d’un vedell, i Charles, en veure’l sempre li agafava un atac.

Així doncs, Sherlock Holmes decideix investigar aquest cas, però li demana a Watson que s’en vagi ell a la mansió dels Baskerville a protegir el nou Baskerville, ja que ell té molta feina a Londres.

SOBRE L’AUTOR:

Sir Arthur Ignatius Conan Doyle va néixer a Edimburg, Escòcia el 22 de maig de l’any 1859, i va morir a Crowborough el 7 de juliol de 1930. Va estudiar medicina, i va muntar la seva pròpia consulta. Es dedicava a la literatura però d’una manera no professional, fins que va aconseguir l’èxit amb la primera de les novel·les del detectiu Sherlock Holmes: “Estudi en Escarlata”.

OPINIÓ PERSONAL:

Aquest llibre m’ha agradat molt, ja que barreja la intriga amb l’acció, i que com més avança el llibre, més problemes surten i més es complica el cas.

RECOMANACIÓ:

Aquest llibre el recomano a totes aquelles persones que els agradi llegir, i a totes aquelles que els agradin les novel·les policíaques, d’intriga o d’acció, ja que aquesta és la perfecta per a ells.

Nil Vives

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: