QUANTIC LOVE – Sonia Fernández Vidal

4 12 2014

RESUM:

És una historia romàntica, tracta de una noia que es diu Laila i que per guanyar uns quants diners va a el CERN a treballar com a cambrera, ella pensa que serà l’estiu més avorrit de la seva vida però quan arriba allà coneix a la seva companya d’habitació, l’Angelina una noia guapa que és molt llesta però una mica barroera. El primer client de la Laila és l’Alessio un noi molt atractiu de la qual s’enamora. Però a mida que passa el temps la Laila va fent rutes i en una d’elles es troba a en Brian, el guia i també s’enamora, després tenen un conflicte perquè en els dos els agrada la Laila, realment la Laila només estima a en Brian. Finalment en Brian i la Laila acaben junts i l’Alessio coneix a una reportera. La Laila va a la universitat de Ginebra i estarà a prop d’en Brian, compartirà pis amb la seva companya l’Angie.

RECOMANACIÓ:

Recomano aquest llibre a tots els adolescents i sobretot en els que els agraden les històries romàntiques. És un llibre on apareixen diferents conceptes, amor, amistat…

VALORACIÓ:

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè m’agraden les històries romàntiques, també perquè és una d’aquelles històries en que t’enganxes i no pots parar de llegir, molt interessant.

Laia Buixeda 3r D

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: