EL DIARI D’ANNA FRANK

3 12 2014

Autor del llibre: Anna Frank.

Resum del llibre:

Aquest llibre és el diari que escriu Anna Frank durant la ll guerra mundial. Anna Frank és una adolescent jueva que durant la segona guerra mundial, ella i la seva família (la seva mare, el seu pare i la seva germana gran, Margot) es veuen obligats a amagar-se en un edifici el qual anomenaven “la casa de atrás”, a Ansterdam,  per a escapar de la persecució dels nazis. Durant tot aquest temps ella escriu tot el que passa i els seus sentiments en un diari que li van regalar els seus pares com a regal d’aniversari.

Ella i tots els que estaven refugiats a l’edifici van ser descoberts desprès de estar mes de dos anys amagats allà, i van estar obligats a anar al camp de concentració on ella, juntament amb la seva mare i germana van morir.

De les vuit persones que van estar amagats només va sobreviure el pare de l’Anna, Otto Frank. Quan l’Anna ja havia mort, es va trobar el seu diari i el seu pare va decidir publicar-lo.

Recomanació del llibre:

Recomano aquest llibre a tots els adolescents ja que està escrit per una adolescent. També la recomano per que la gent se n’adoni del que havien de fer alguns jueus per a sobreviure durant la segona guerra mundial, i tot el que va arribar a patir l’Anna Frank, la seva família i tots els jueus que van sofrir molt durant aquest període de temps.

Valoració personal:

A mi aquest llibre m’ha agradat molt perquè com que és el seu diari ella es totalment sincera explicant els que sent i el que pensa. També m’ha agradat molt que es comunica amb el seu diari com si fos una amiga, fins hi tot li posa de nom Kitty.

Clara Ribas 3er D

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: