Les Aventures de Tom Sawyer

2 12 2014

Resum:

Aquest llibre parla de les peripècies i entremaliadures d’un nen que es diu Tom Sawyer. Com que és orfe viu a casa de la seva tieta i el seu cosí, el qual li fa la vida impossible. En Tom i el seu millor amic, en Huckleberry Finn o, pels amics, Huck. Junts passaran mil aventures, faran moltes entremaliadures, es posaran en uns quants problemes, discutiran, es perdonaran i, sobre tot, faran enfadar molt a la tieta d’en Tom. En Tom i en Huck riuran i s’ho passaran bé amb els seus amics d’escola, tindran por quan es quedin tancats dins les coves d’una illa del riu del poble on viu i tindran pànic quan uns bandolers els agafin, els robin el tresor que han trobat dins les coves i els amenacin amb pistoles.

Recomanació:

Recomano moltíssim aquest llibre a tothom, és un llibre que diverteix tant a grans o com a petits i és molt entretingut per passar una bona estona.

Opinió personal:

És un llibre molt interessant, fresc i entretingut. És molt interessant ja que depèn de la situació en què et trobes o l’edat que tens perceps les aventures i ensenyances de forma totalment diferent. És un llibre que et diverteix i et fa riure sense parar durant unes quantes hores i molt útil quan estàs avorrit.

Autor:

Mark Twain va néixer el 30 de novembre de 1835 a Florida i va morir el 21 d’abril de 1910 a Redding amb 74 anys. La seva obra més coneguda mundialment és Les Aventures de Tom Sawyer i com que va tenir tant d’èxit va escriure el que es pot considerar la segona part del llibre, Huckleberry Finn.

Maria Serra i Gil, 3r A.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: