El MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN

2 12 2014

L’Alba, una noia de 14 anys, un dia tornant del seu hort va veure com uns nois picaven a en Dídac, un noi de 9 anys, perquè era negre. Desprès, el van tirar a l’aigua i l’Alba en veure que no sortia es va tirar a l’aigua per salvar-lo, sense fer cas d’unes estranyes aeronaus que sobrevolaven el cel. En sortir de l’aigua, ella i en Dídac van veure que tot estava destrossat i no quedava ningú viu, només ells. I per por d’aquelles aeronaus tornessin van agafar provisions del poble i sen van anar a viure al bosc, prop a un rierol per poder tenir aigua i poder-s’hi quedar durant una bona temporada, ja que tornar al poble i veure tots els cadàvers de familiars i coneguts no era el que volien en aquells moments, només volien oblidar el que havia passat i pensar que ells no eren els únics supervivents i que quedava algú mes en alguna part del món.
Dia a dia anaven explorant més la zona i un d’aquells dies, van descobrir una masia a uns dos quilometres del rierol i es van traslladar a viure allà, ja que allà tenien més possibilitats de sobreviure, ja que tenien gallines i suficients terres per conrear i poder menjar.
Passat dos anys van decidir anar més enllà i arribar a Barcelona i explorar tant la ciutat com els voltants, cap supervivent.
Al cap de mesos van decidir viatjar per mar, ja que van pensar que si ells havien sobreviscut gracies a estar sota a l’aigua potser algú havia passat pel mateix. Però no, en mig de tot aquell mar només van trobar 3 homes ( que volien matar a en Dídac i violar a l’Alba i per això els van haver de matar amb una arma de foc) i a una dona boja que seguia cuidant l’esquelet del seu fill mort( la van abandonar allà on estava)
També durant aquest viatge va passar quelcom molt important, l’Alba es va quedar embarassada d’en Dídac. I en arribar a Barcelona i tornar a la masia va parir, va ser un nen, en Mar.
Però pocs dies després del naixement del nadó, Dídac va morir, a causa d’un sostre que li va caure al damunt que el va deixar sense vida.
I alba es va quedar sola, amb en mar.

Berta Barrot Gonzalez

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: