VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA

13 03 2014

Argument:

El professor de ciències alemany Otto Lidenbrock troba un pergamí amb un missatge, però l’ha de desxifrar, i al cap de moltes hores de treball ho aconsegueix. És un missatge escrit per Arne Saknussemm, i diu que es pot arribar al centre de la Terra, ja que ell ho ha aconseguit, i l’entrada és a un volcà d’Islàndia. Lidenbrock decideix seguir els passos de Sakunessemm i emprèn una expedició acompanyat del seu nebot Axel i el guia islandès Hans.

El grup entra pel volcà cap al centre de la Terra, i allà dins viuen moltes aventures. I bategen un riu subterrani amb el nom de Hans, més endavant troben un mar sencer, el qual bategen amb el nom del científic, Lidenbrock, i fins i tot mentre travessen el mar, troben una illa, que la batejaran amb el nom d’Axel.

I quan ja es consideraven perduts, es van adonar que havien començat a pujar sense parar a molta velocitat, eren dins la xemeneia d’un volcà actiu. Al final van sortir disparats per un volcà italià. Axel i Lidenbrock van tornar a Hamburg i van escampar la notícia de que havien arribat al centre de la Terra, però Hans va fer canviar l’opinió de la gent. Otto Lidenbrock i el seu nebot es van fer famosos.

 

Valoració:

És un llibre excel·lent, com la majoria dels de Jules Verne, l’argument és molt bo i mentre llegeixes et sents com si fossis dins de la història, com si també estiguessis viatjant al centre de la Terra i fossis un personatge més.

El recomanaria a tothom, fins i tot a la gent que no li agrada llegir, perquè és una novel·la que et fa gaudir, i un cop has començat a llegir, costa de parar.

 

Martí Foix

4A

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: