De la terra a la lluna

11 03 2014

Els membres del Gun Club, constructors de canons , es troben sense res a fer. Impey Barbicane, president de l’associació té una idea i proposa la fabricació d’un canó gegant per enviar un projectil a la Lluna. Juntament amb el secretari, JT Maston, i després de ser informats dels detalls astronòmics per l’observatori de Cambridge, han de resoldre un seguit de qüestions: característiques del canó, forma i grandària del projectil, classe i quantitat de pólvora, etc.
La possibilitat de fer del projecte és qüestionat pel capità Nicholl, enemic acèrrim de Barbicane Després d’aconseguir els diners necessaris en una subscripció internacional, el gegantesc canó és forjat al terra de la Florida. De sobte , apareix un francès, Michel Ardan, amb el desig de viatjar en el projectil. Després d’un duel entre Barbicane i Nicholl , Ardan els convenç que oblidin les seves picabaralles i viatgin amb ell a la Lluna. El projectil és modificat per permetre que els passatgers puguin suportar el viatge.

Finalment, el projectil és llançat. JT Maston, en l’observatori construït a les muntanyes Rocoses per a l’ocasió, intenta situar amb el telescopi i quan ho aconsegueix sofreix una desil·lusió: el projectil no ha arribat a destí sinó que s’ha convertit en satèl·lit de la Lluna.

Adrià Barrot

4A

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: