Alícia en el país de les meravelles

3 03 2014

Aquest llibre va sobre l’Alícia, la protagonista. Un dia, estava estirada en un arbre a l’aire lliure amb la seva germana. L’Alícia estava molt avorrida. De cop va aparèixer un conill de color blanc, i ella va córrer darrera seu. Mentre estava corrent darrera seu, el conill es va ficar en un tirar dins d’un cau, i tot seguit, l’Alícia s’hi va tirar dins. Ella no ho sabia, però havia caigut en un món de fantasía. Aquella caiguda va ser molt llarga… Finament quan va obrir el ulls, es va trobar en una habitació, l’Alícia no sabia a on estava. En aquela habitació simplement hi havia una porta molt petita, i una clau a sobre una taula. En aquella mateixa habitació l’Alícia va veure una ampolla plena  on hi havia escrita una nota que deia: “beu-me”. I així ho va fer. Ella, desprès de beures el líquid que hi havia e l’ampolla, es va fer petita, molt petita. L’Alícia va cap a la porta petita,  però té un problema, està tancada i no pot agafar la clau ja que ella ara s’ha encongit.

Aquí es on comencen les seves aventures. En aquest lloc tan estrany on a anat a parar, és on coneix a moltes criatures peculiars, com per exemple, en Cheshire, un gat que, quan vol, desapareix i apareix, lentament. També coneix a la reina de cors, també coneix a molts ocells, a un ratolí, una eruga que fuma, un bebè, que l’únic que fa és plorar, i coneix també al barreter.

L’Alícia passa moltes aventures en aquest lloc tan estrany, hi moltes coses estranyes, animals estranys, etc. Però ella ja està acostumada.

L’Alícia és amenaçada per la reia de cors i el seu equip, li diuen que li tallaran el coll. Quan tots els soldats de la reina l’estan atacant, l’Alicia es desperta amb la seva germana i li diu que ha estat dormint durant tota la tarda.

 

Aquest llibre m’ha agradat molt. És un llibre entretingut, fàcil d’entendre, i hi ha molta fantasia. I això m’agrada. 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: