Els tres mosqueters

2 02 2014

A D’Artagnan, l’envien a França per fer fortuna, donan-li un cavall i una carta a Monsieur de Treville, el cap dels mosqueters, i unes herbes curatives. Però li roben la carta. Quan arriba a París coneix M. De Treville, qui abans de parlar amb D’Artagnan, crida a Porthos, Aramis i Athos, els mosqueters del rei. Aquests no molt agraïts de conèixer a D’Artagnan batallen amb ell, però són arrestats per fer duels en contra de la llei. El rei en conèixer a D’Artagnan li nomena mosqueter i li dóna una bossa amb diners. Amb els diners es lloga una casa. Mentre passa tot això el Cardenal Richeliu, ministre del Rei, espia a l’esposa del Rei, per descobrir quin és el seu amant i explicar al Rei. La reina al conèixer que ha estat espiada parla amb D’Artagnan i li demana ajuda, el qual l’hi dóna encantat en rebre a canvi un anell.

El Cardenal li explica al Rei que el duc de Buckinham visita a la reina. El rei mana registrar la cambra de la reina però no troben res.

La reina li dóna al duc un diamant, regalats pel rei, en mostra del seu amor.

El cardenal al no trobar cap prova li diu al Rei que li demani a la reina que es posi el fermall de diamants que li va regalar, sabent que la reina li havia donat un diamant al duc. La reina en una carta li demana al duc el diamant que li havia regalat ja que el Rei li ha demanat que se la posi. La carta se la dóna a la seva criada. Madame preocupada demana ajuda a D’Artagnan, el qual la porta a Anglaterra per donar-li la carta al duc. El cardenal per estar segur del seu pla mana a Lady Winter, la seva espia, robar el diamant al duc.
D’Artagnan aconsegueix donar-li la carta al duc, però aquest s’adona que li falta un tros, robat per Lady Winter, i mana al seu joier a reparar-ho, donant-li després a D’Artagnan. Comença la guerra entre França Anglaterra, i alhora Madame Bonoseiux és segrestada per lady Winter, a ordres del Cardenal, per tendir un parany a D’Artagnan. Manen els mosqueters a la guerra, però D’Atagnan està buscant a Madame. El Cardenal vol fer un acord amb duc de Buckinham, amenaçant amb el del romanç si no parava la guerra.
Athos es troba amb Lady Winter i es porta una carta absolutòria del cardenal per a D’Artagnan que donava permís per matar a algú.
Ja a Anglaterra lady Winter és empresonada pels seus actes, per tal de jutjar-la. Però Lady Winter aconsegueix escapar-se i enverina a Madame Bonosieux . Madame mor enverinada en els braços de D’Artagnan que en assabentar-se que es trobava a Anglaterra va en la seva recerca.

Els quatre mosqueters jutgen Lady Winter de pena de mort en venjança de la mort de Madame.
Després de tot el succeït els quatre mosqueters tornen i el Rei fa general superior dels mosqueters a D’Artagnan.

OPINIÓ PERSONAL.

Es un llibre que es entretingut i no costa gens de llegir, m¡ha agradat molt.

ANTONIO MORENO 4tA

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: