CINC SETMANES EN GLOBO

29 01 2014

Resum: Aquest llibre tracta que 3 homes : El doctor Samuel Fergusson , el caçador escocès Dick Kennedy i el majordom de Fergusson , Joe que recorren d’una punta d’Àfrica fins a una altra . Tot aquest trajecte el recorren en globus. Quan ho van anunciar tota la gent es varen quedar bocabadats.

Fan el viatge a bord del ” Victòria” , un globus aerostàtic modificat per Samuel amb un dispositiu de la seva invenció que li permet fer pujar i baixar el globus sense fer el llast o perdre gas .

Els protagonistes d’aquesta història comencen el seu viatge aeri des de l’illa de Zanzíbar ( Tanzània ) amb la intenció de travessar Àfrica d’est a oest .

En el viatge es troben moltes vegades en serioses dificultats , com per exemple que un cop gairebé es moren de set. I en diverses vegades el globus pateix danys que aconsegueixen arreglar , menys una vegada que no aconsegueixen arreglar-lo del tot i queden enfonsats en un riu . Després de dies que ningú els veiés la gent va pensar que havien mort i al final acaben apareixent en un fort de la Legió Francesa on són rebuts com a herois .

Autor: Jules Verne

Valoració: Es un bon llibre, molt entretingut i divertit. Jo el recomano a la gent que el vulgui llegir.

MIQUEL PRADAS 4A

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: