Pinoxo

28 01 2014

Resum:

En Una vella fusteria , Geppetto , sense senyor amable i simpàtic , acabava MES Un dia de Treball Donant Els Últims retocs de pintura sense un ninot de fusta Que Hi havia construït this Dia. En mirar-lo, Penso : que bonic m’ha quedat ! I de com el ninot havia Estat Fet de fusta de pi , Geppetto va decidir cridar Pinotxo .

Aquella nit , Geppetto Es Va ser un dormir desitjant Que do ninot fos ONU Nen de Veritat . Sempre havia Desitjat Tenir Fill un . I en quedar citat profundament adormit , sense arribar fada bona i veient a Pinotxo tan bonic , va voler Premiar el bon fuster , Donant , estafa do màgica vareta , vida al ninot .

Al següent DIA , QUAN despertar , Geppetto no Crèdit Feia 01:00 ulls les seves . Pinotxo sí movia, caminava , sí reia i parlava Com Un Nen de Veritat , paràgraf alegria del vell fuster . Satisfet Feliç i molt , Geppetto Comandament a Pinotxo a l’ Escola . Volia Que fos ONU a punt molt Nen I Que aprengués els moltes Coses . El va acompanyar do amic Pep Consciències , el conseller Que li havia de dau la fada bona .

Però, en el camí de l’escola, Pinotxo si fer amic de dos nens molt dolents, seguint sos entremaliadures , i ignorant els consells de l’ grillito . En Lloc De anar a l’Escola , Pinotxo va decidir Continua amb suspensions sols amics , aventures Buscant no molt Bones . En una Situació , la fada bona va posar encanteri 1 . Per no anar a l’Escola , li posar dues orelles de ruc , i porció portar-se malament , Cada Vegada Que deia Una mentida , sí que li creixia el nas posant vermella . Pinotxo Va acabar reconeixent Que no bo SENT estàvem , i penedit decidir Cercar un Geppetto . Va saber llavors Que Geppetto , en sortir en do Cerca porció mar , havia Estat porció empassat Enorme Una balena

Pinoxo , Amb La Ajuda del grillito , Es Va anar a la mar paràgraf Rescatar el pobre vellet . D’ Quan Pinotxo va estar Davant la balena li va demanar Que li tornés un papà Estat , Però la gran balena va obrir molt do boca i sí ho va menjar EL . Dins la panxa de la balena , Geppetto i Pinotxo sí van retrobar . I sí posessin un Pensar de Como sortir de allà . I Gràcies a Pep Consciències Una trobar Sortida . Van fer una foguera . El foc fer esternudar a la Enorme balena , i la bassa va sortir volant estafa sos tres tripulants . Tots Es trobaven Salvats .

 

Pinotxo Va tornar a casa i l’escola, a partir d’aquell  dia del sempre sí que ha comportat bé. I en Recompensa del seu Bondat la fada bona el va convertir en un Nen de carn i ossos , i van ser molt feliços per molts i molts anys.

Valoració:

És un llibre molt popular, bastant entretingut, m’agrada perquè nosaltres, aquesta societat d’avui dia diguem moltes mentides i relacionat amb el conte, en pinoxo quan diu una mentides li creix al nas i això es el que ens hauria de passar a nosaltres i així tothom diria la veritat.

Aniol Lladó Pérez

4rt B

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: