Cançó de Nadal

25 01 2014

RESUM:

El llibre “Canço de Nadal”, de Charles Dickens, primera edició el 1843, és un llibre irrealista la part dels fantasmes, però la resta del llibre pot ser totalment real. Ebenezer Scrooge és un vell avar que té esclavitzat el seu treballador. Això no passa un dia qualsevol, sinó la nit de Nadal, de cop i volta aparaixen tres fantasmes. El primer fantasma del passat, el porta a la seva infancia. El segon fantasma del present, el porta amb el seu treballador que té esclavitzat. El tercer fantasma del futur, el porta a veure la seva mort, això li va fer molt de mal, perquè va veure que ningú plorava i que ell no era important per ningú, el fet d’estar mort i veure que això no afecta a la gent que l’envolta, fa molt de mal. Però això el va fer reflexionar i canviar la seva manera de tractar la gent i el seu caràcter. Per exemple no esclavitzava tant el seu treballador, ajudava a la família… Tot això va fer que recuparès l’eperit nadalenc.

AUTOR:

Charles Dickens: El seu naixement va ser el 7 de febrer del 1812 Anglaterra i va morir al 9 de juny de 1870 amb 58 anys. Era novel·lista i unes de les principals novel·les són: Oliver Twist, A christmas carol (Cançó de Nadal), A tale of two cities… Va ser un dels escriptors birmànics més coneguts.

VALORACIÓ:

Aquest llibre no m’ha agradat gaire, però l’argument del llibre està bé. Aquest llibre el recomanaria a la gent que li agrada les novel·les una mica irrealistes i les coses que passin, explicades amb detall. És una novel·la fácil de llegir i ràpida. Aquesta novel·la ha estat traduïda, l’idioma original, és l’anglès.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: