El diari d’Anne Frank

10 06 2013

Títol del llibre: El diari d’Anne Frank

Autora: Anne Frank

Resum:

És un llibre basat en el diari que va escriure una nena jueva durant la Segona Guerra Mundial i que no va sobreviure al camp de concentració Bergen-Belsen d’Alemanya als 15 anys.

Aquest diari narra el dia a dia d’Anne Frank, una nena jueva que vivia una situació molt dura en el segle XX durant la Segona Guerra Mundial. Va passar aquesta etapa amb la seva família van Pels i quatre amics. Durant dos anys viuen amagats de les persecucions nazis però finalment van ser deportats als camps d’extermini nazis, on Anne va morir a conseqüència del tifus. L’únic supervivent de la família va ser el pare, qui va publicar més tard el diari que va trobar de la seva filla difunta i es va dedicar a difondre el seu missatge i contingut.

Valoració:

És un llibre que explica una experiència molt dura i alhora és dur de llegir-la. El més impactant és que és una nena de 13 anys que t’està explicant barbaritats que estava visquent, la guerra en si, la por que tenen de ser descoberts els jueus realment.

Recomanació:

Recomano aquest llibre a les persones que els hi agradaria saber quina és la realitat que viu una persona jueva en aquella època perseguida per nazis. A qui no li agradi conèixer aquestes bestieses i injusticies que es van cometre en la Segona Guerra Mundial, no li recomano en absolut.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: