Vida Privada

9 06 2013

Autor:  Josep Maria de Segarra

Editorial: Proa

Resum: 

La novel·la la podem dividir en dues parts. Primerament trobem que l’autor ens situa en la família i ens descriu com està la familia en aquell moment.  La família que ens presenta és la Lloberola. Després de haver viscut uns anys de bona vida ara ents trobem en un temps de crisi. El personatge principal que hi ha s’anomena Frederic. Frederic és l’hereu de la famíla, el qual no ha tingut sort en cap tema, ni en el treball ni en l’amor. Frederic té un germà que és diu Guillem el qual és la persona que acostuma a unificar la familia amb la burgesia.

La segona part de la novel·la comença cinc anys després. Els germans no tenen futur, han fracasat els dos.

Amb aquest llibre Josep Maria de Segarra descriu i caracteritza les classes més importants, tal com la burgesia i l’aristocràcia.

Valoració: 

Sincerament el llibre no m’ha agradat gens, el llibre és molt feixuc, se m’ha fet molt llarg llegir-lo tant que hi han hagut parts del llibre que m’he saltat perquè creia que no eren importants. La majoria de parts que he llegir no les he entés. Per fer el resum m’he basat amb el que he pogut entendre.

Recomanació: 

Recomano el llibre a totes aquelles persones que els hi agradi llegir ja que tal com he dit amb anterioritat és un llibre que s’ha de entendre, s’ha de saber el context històric per saber relacionar el llibre i finalment has de tindre una base de lèxic bastant gran per entendre algunes paraules.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: