VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA

9 06 2013

VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA

Autor: Jules Verne

Biografia de l’autor: És un escriptor francès (1828-1905) conegut sobretot per les seves novel·les de ciència-ficció. Ell va estudiar dret a París, però a ell no li apassionava tant com conèixer nou món i viatjar per la resta de llocs del món que no havia vist mai.

Resum: Aquest llibre es tracta de un professor que es troba un pergamí en el qual posava la ruta per anar a parar al centre de la terra a través de un volcà d’Islàndia, el professor va tardar bastant en saber que posava en aquell pergamí, però final-ment ho va descobrir, aquest pergamí havia estat escrit amb missatge ocult per Arne Saknussemm que ja abans havia fet aquella ruta cap al centre de la terra. El professor decideix posar-se mans a la obra i començar un noi viatge cap al volcà que porta al centre de la terra, això ho farà amb el seu nebot Axel i amb en Hans. Desprès de molt caminar, van arribar al volcà allà on van entrar, es van trobar un riu, després un mar i seguida-ment una illa, cada un d’aquests elements, anomenats, per cada un de els seus noms: el riu d’en Hans, el mar de Lidenbrok i l’illa d’Axel. Van passar aventures entre lloc i lloc. Quan ells es preparaven per tornar a la terra, l’aigua se’ls va emportar de forma que van anar a parar a fora de la terra, van sortir  per un volca d’Itàlia, i quan se’n van adonar de que ja estaven fora la terra, se’n van tornar a la seva ciutat.

Opinió: És un llibre divertit, i interessant, passa ràpid de llegir, ja que és molt imaginatiu i al llegir-lo he sentit que m’obria les portes en un altre món, de forma que no me’n adonava que passava el temps quan el llegia. M’ha agradat molt, el recomano a tothom.

ELIA CAMPBELL 3A

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: