Un Metge Rural

9 06 2013

Franz  Kafka

1919

Editorial Quaderns Crema

He triat aquest llibre perquè no era molt llarg ja que és un recull de contes. A més, tenia curiositat per saber com escrivia l’ autor d’ aquest recull i saber si els seus llibres eren difícils d’ entendre. Un altre cosa interessant per la qual he triat aquest llibre és perquè és un dels pocs llibres que Kafka no va voler destruir i volia publicar, per  això vaig pensar que també seria interessant llegir-lo.

Aquest llibre és un recull de contes escrits per Kafka, són contes curts sense cap mena de relació entre ells, per exemple, el primer conte ens parla sobre el que senten les persones d’un poble desconegut per l’ arribada d’ un nou advocat, en canvi, el següent llibre parla sobre els sentiments que té un metge rural en vers la seva feina. Però penso que tots els contes en general eren curts i entretinguts, però ni ha hagut algun que com que era tant curt no he entès molt bé el que volia dir, ni la història del conte.

El conte que més m’ha agradat d’ aquest recull a estat el que és titula Xacals i Àrabs. Aquest conte tracta sobre uns xacals, són carnívors de la família dels gossos, que estan farts de estar amb els àrabs perquè no els tracten bé, així que demanen ajuda a un estranger  ja que pensen que els estrangers estan més evolucionats i tenen més cap, així que, dedueixen que segur que els podrà alliberar, però l’ estranger no sap fer res i els àrabs continuen maltractant als xacals.

Personalment, aquest llibre m’ha semblat molt interessant, tot i que, potser una mica difícil de comprendre depèn de quins contes la primera vegada que els vaig llegir, però si tels llegeixes a poc a poc i, sobretot, buscant les paraules que no entens penso que és un llibre que no té massa dificultat de comprensió del que està dient, una altre cosa és el que vol transmetre amb aquests llibres i això ja és més difícil d’ entendre.

Recomano aquest llibres a tothom qui li agradi llegir contes breus amb molt de contingut i, a més, entengui molt bé el que vol dir cada conte, és a dir, que sàpiga analitzar i comprendre. A  més, el recomano ha tota aquella gent que no li agrada llegir llibres massa llargs i amb un argument enrevessat i li agradi la lectura curta però no  gaire senzilla.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: