PANDEMÒNIUM

9 06 2013

RESUM

Pandemònium és la continuació de delírium.

La Lena ha d’aprendre a viure sense l’Alex. Un comunitat salvatge l’ha acollit. La Raven, el cap de la comunitat, la rescata i la porta al seu habitatge. Aquesta li ensenya les normes bàsiques de supervivència en el campament. Si vol viure amb ells ha de treballar.

La Lena se-n’adona de la manera de viure que tenen a les terres salvatges. Tothom està molt prim i no tenen ni menjar ni cases. Els reguladors, els membres de l’ASD (Amèrica Sense Deliria), van bombardejar les terres i no ha quedat cap estructura rígida.

Quan la Lena ha fet cor fort i ha fet front als seus problemes la Raven se l’emporta a les terres dels curats. Allà, juntament amb la Raven i el Caçador, han de semblar una família de curats. La Lena té la missió d’assistir a les assembleas de l’ASD mantenir-los informats.

Un dia envien a la Lena a una macro-concentració de l’ASD i li adjudiquen la missió de tenir controlat a en Julian Fineman, fill del president de l’ASD i un gran símbol pels joves.

Durant la concentració els carronyaires, uns salvatges assassins, comencen a matar i disparar. S’emporten a en Julian i la Lena el segueix, fent cas a la seva missió. Els carronyaires també l’agafen a ella. Els tanquen als dos en una habitació.

En Julian no parava de mirar-la, era la primera vegada que estava tant a prop d’una noia. A més, li feia preguntes i li tocava els cabells menters dormia. La Lena també va començar a sentir un sentiment cap ell, però el seu principal objectiu era marxar d’aquell lloc, uns túnels foscos. Rebuscant a la seva motxilla va trobar notes en el llibre de l’ASD que tenia i un ganivet amagat en un paraigües.

En Julian va cridar a un carronyaire i la Lena el va envestir. Van marxar pels túnels però els seguien, de cop, uns homes els van agafar. Aquest eren uns curats que vivien a les clavegueres ja que l’ASD els havien fet fora per un defecte de la cura. Els van cuidar i els van portar fins a la sortida, als territoris salvatges.

Van trobar una caseta on van dormir abraçats i es van fer el primer petó, el primer petó d’en Julian. Pel matí els reguladors de l’ASD els van trobar a la caseta i els van agafar. A en Julian se’l van emportar uns reguladors, però a la Lena se la van emportar uns salvatges disfressats de reguladors. La van conduir fins un campament on la esperaven la Raven i el Caçador.

Li van explicar que havien subornat als carronyaires perquèla segrestessin a ella també, però havien pagat als curats de les clavagueres perquè l’ajudessin. La Lena s’ho va agafar molt malament, havia estat utilitzada per embrutir la imatge d’en Julian, però el que no sabien era que s’hi havia enamorat.

La Lena va descobrir que era la seva mare qui l’havia portat al campament. La seva mare no era morta, estava allà.

Per la nit va marxar fins a la ciutat, on va veure que estaven a punt de curar a en Julian. Si el curaven es perdria tota la màgia que tenien entre ells. Va anar fins a la clínica on l’estaven curant, havia de fer alguna cosa per ell. Va veure que la cirurgiana li semblava familiar, doncs, era la Raven. Va trencar el vidre i va entrar a la sala per agafar en Julian. La Raven, en Julian i ella van marxar fins les terres salvatges.

La Lena ja tenia al seu amor, en Julian. I la resistència ja havia enderrocat un símbol de l’ASD, en Julian.

La Lena li promet amor etern a en Julian. Però per darrere apareix una persona que diu “No te la creguis gaire”. És l’Alex, està viu.

VALORACIÓ

Tal i com he dit en l’anterior llibre, és un dels meus llibres preferits. Aquesta trilogia m’encanta, és molt interessant. La manera de relatar l’historia és increïble.

Aquest llibre m’ha deixat amb molta intriga, però amb molt d’amor. És un llibre preciós amb moltes aventures i moltes histories amoroses.

Recomano moltíssim aquest llibre, sobretot a persones que vulguin llegir un tipus de llibre diferent.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: