Metamorfosi – Franz Kafka

9 06 2013

Títol: Metamorfosi

Autor: Franz Kafka

Editorial: La Butxaca

Any creació: 1912

Any edició: 2010

Resum del llibre:

Gregor era un jove que s’encarregava de mantenir i pagar les deutes de la seva família, Gregor treballava en uns magatzems,  fins que un dematí no l’hi va sonar el despertador, quan es va intentar aixecar va veure que s’havia transformat en un insecte, de la nit al dia. No va gosar dir-ho a la seva família, fins que el van descobrir quan va venir el gerent, el qual volia saber perquè no havia anat a treballar. La seva família no el va deixar de banda, quan Gregor parlava la família només escoltava uns sorolls, no es podien entendre i això va comportar que només el cuidés l’assistenta, la qual li donava uns tractes molt dolents. La família de Gregor, sense ingressos, van posar-se a treballar, ja que els ingressos que tenien provenien del bitxo, que ara ja no podia treballar. Anava passant el temps i la família de Gregor es va cansar d’ell. Quan va espantar uns convidats que van anar a casa dels Samsa, van decidir que havia de morir, es va posar d’acord i van deixar que es moris de fam. Gregor, va morir a las 3 de la nit, sol, a la seva habitació. 

 

Valoració:  M’ha agradat molt, l’he trobat entretingut, fàcil de llegir, emocionant, vull dir que t’agrada el que llegeixes. L’autor va fer llibres molt bons i aquest no és una accepció. Si hagués de valorar el llibre en una escala numèrica tindria un 9, ja que alguna part no m’acaba d’agradar del tot.

 

 

Recomanació: Recomano aquest llibre ja que no és pesat, si el comences és molt fàcil de acabar-lo, però no crec que tothom que l’hagi llegit hagi pogut captar tot el missatge, no és complicat en quant a paraules però si ho és en quant a significat complert.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: