El procés

9 06 2013

Títol : El procés

Escriptor : Franz Kafka

Editorial : Proa

Any publicació : 1925

Resum :

El llibre comença quan un mati l’empleat de un banc Josef.K s’aixeca en l’habitació de un motel juntament amb dos homes sense recordar el que havia passat . Aquest dos homes l’arresten però no l’hi diuen el motiu de perquè l’arresten ,encara que ell podrà seguir lliure .Aquell mateix dia comença el seu mal de cap . Josef.K comença a beures capficat en una trama molt estanya que realment no entén que passa ja que comencen portar-lo a antres o habitacions mig abandonades per a fer-li interrogatoris però mai a pesar de tots aquest moments mai arriba a saber perquè realment estava imputat ja que mai arriba a veure al jutge que l’esta jutjant i nomes sap com va la seva llibertat amb uns missatges que l’hi transmeten diferents homes i això encara el desconcerta mes . Josef.K no entén el que passa i per aquest motiu comença a buscar respostes i inclús arriba a demanar explicacions a un sacerdot .Finalment i després de tants mal moments el llibre acaba quant dos homes agafen a Josef.K el despullen i l’hi donen un gabinet suposadament per que es suïcides però com no ho fa un home agafa el ganivet i se el clava al cor .

Valoració personal :

Aquest llibre personalment no m’ha agradat ja que s’ha fet molt llarg ,encara que al principi es fes anat fent interesant per el successos que passaven la trama del llibre es fa feixuga i deixa de ser interesant però al final torna a enganxar-te un altre cop .

Recomanació:

Recomano aquest llibre a la gent a qui l’hi agradin els llibres de caire filosòfic ja que el llibre agafa un to filosòfic per a la meitat del llibre crec que es un bon llibre però feixuc per a la gent que no l’hi agradin aquesta mena de llibres així que es un bon llibre per a aquelles persones que els hi agradin els llibres mig filosòfics .

Ivan Prieto Pubill

  4rt-D

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: