La volta el món en 80 dies

8 06 2013

Phileas Fogg, un home anglès i puntual i el seu majordom Passeportout fa  un viatge al voltant del món. Es juga vint mil lliures què capaç  de fer la volta el mon en 80 dies. El viatge comença a Londres  al cap d’uns dies arriben el port de Suez i el agent Fix i la seva dona busquen un lladre de un banc d’Anglaterra i el confonen  amb el lladre. Comencen a perseguir-los i s’embarca viatge cap a Mongòlia un vaixell de vapor que els porta fins a Bombai on Fix i la seva dona els enganyen perquè perden el tren que els havia de dur, cap a Índia Calcuta.

Els alliberen i continuen el viatge en elefant. A mig  salven Aouda, una noia que anava a ser sacrificada en un ritual. Quan arriben a Calcuta es troben a Fix i la seva dona i tots viatgen cap a Hong Kong, la parella de policies, vestits de xinesos emborratxen al majordom i el deixen fora del viatge, i per culpa d’aquest cas en Fogg i l’Aouda perden el vaixell de Yokohama.  I en el port coneixen a Jhon el capità d’un vaixell que els porta a San Francisco. Es troben Passeportout. I tots tres agafen un tren cap a  Nova York, però a la meitat del trajecte uns indis assalten el treni agafen com ostatges els tres amics i  els dos policies. El majordom aconsegueix escapar de mans dels indis i torna amb un globus per alliberar la resta dels presoners i tots abandonen Estats units i travessen l’oceà amb globus.

Arriben a Liverpool on agafen un tren em destí  a Londres. Quan arriben a l’estació de Londres Fix deté a Phileas Fogg. I el cap d’uns moments l’allibera perquè feia tres dies que havien detingut el lladre del banc. Uns segons  abans de la hora establida els tres entren al Reform Club de Londres i guanya l’aposta.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: