La crida del bosc de Jack London

8 06 2013

Buck és un gos que viu a la granja del jutge Miller. Buck vivia bé i era el gos dominant de la granja. Buck portava una vida tranquil·la i feliç.

Un dia, però, un dels ajudants de la granja va portar a Buck a l’estació de trens, on va ser venut a un home que el volia convertir en un gos de tir i així va ser com Buck, després d’alguns canvis de tren, algunes garrotades i alguns enfrontaments amb persones acaba sent comprat i es va unir a un grup de vuit gossos. Buck i els vuit gossos eren propietat d’uns homes que treballaven pel govern de Canadà.

Buck va haver-se d’acostumar al fred del nord i al cap de dos anys el grup de gossos és atacat i el grup pateix algunes baixes que ràpidament són substituïdes per altres gossos i Buck aconsegueix el que més desitja, ser líder del grup.

El grup canvia d’amos i també s’incorporen al grup altres gossos. Els nous amos són molt incompetents i moren tots els gossos, menys cinc, entre els quals es troba Buck. El company de l’amo de Buck pica a Buck perquè no feia cas i el seu amo el defensa. Buck sent un gran amor pel seu amo.

Després d’aquest incident Buck i el seu amo, juntament amb dos gossos , continuen el seu viatge. Un dia Buck es troba amb l’oportunitat de matar un ant i així ho fa, però quan torna al campament tothom ha sigut assassinat, morts per fletxes.

Buck, que s’estimava al seu amo, descobreix els indis que l’han mort, i els ataca, sense pietat. Després de la matança una manada de llops envolta a Buck i allí hi troba el seu lloc, entre els llops.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: