VIDA PRIVADA-JOSEP MARIA DE SAGARRA

7 06 2013

La historia d’aquest llibre sorgeix a Barcelona. Puc dir que la historia d’aquest llibre està dividida en dos parts, en la primera quan explica els fets i la segona, quan tot ha passat.

La historia es centra amb la Família Lloberola despreocupada. Quan de cop i volta passen per una mala temporada i passen per mals moments. En Frederic i en Guillem són els germans que pertanyien a la família Lloberola. Frederic és el protagonista de l’historia, un home que ha fracassat en la feina i en el seu antic matrimoni i busca recolzar-se amb algú. Més endavant troba la companyia d’una dona  que més endavant li causarà problemes. En canvi, Guillem, és el germà més positiu de la família Lloberola però s’acaba prostituint i visqué mantingut.  Els dos germans no els hi interessen gaire els problemes de la familia i no fan res per solucionar la situació per la qual estan passant.

En quan la segona part del llibre succeeix 5 anys més tard. Els dos fills de la família, la filla gran i el petit viuen perjudicats a causa del mal tram que passa la família. Mentrestant en Guillem i en Frederic viuen la seva vida. En Frederic viu sol i aïllat i en Guillem es mantingut a causa de la seva prostitució. Els personatges es mouen a través del sexe i els diners i són víctimes dels seus actes. La persona que feina xantatge acaba morint. Per altre banda el fill petit només mostra el costat sexual dels adolescents.

Valoració del llibre:

Dels llibres que es van suggerir a classe aquest és el que em va cridar més l’atenció. Tot i que hi ha coses que no he entès gairebé a la primera la història la història és entretinguda sempre i quan t’agradi aquesta classe d’històries.

Recomanació del llibre:

Sens dubte recomano aquest llibre a totes aquelles persones que els hi agrada la lectura en general i adquirir coneixements. Aquests que els hi agrada una novel·la senzilla i realista, però si sou gent que us agrada un llibre d’aventures o de ciència ficció, possiblement no us agradi aquest llibre.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: