Vida privada

7 06 2013

Títol del llibre:  Vida Privada

Autor:  Josep Maria de Segarra

Editorial: Proa

Resum: 

Pel que fa el resum d’aquesta novel·la el podríem dividir en dos parts, la primera de les quals ens presenta la novel·la, i la situa a Barcelona. Aquesta novel·la ens parla d’una família, la família Lloberola. Aquesta familia ha viscut uns bons anys, però actualment es troba en un estat de crisi i estan en uns mals anys.  El protagonista d’aquesta història és Frederic, que és l’hereu d’aquesta família. Podríem dir que és un home fracasat ja que fracasa en el treball i en l’amor. El fracàs amoros, li porta a la recerca d’una nova companyia, però finalment torna a fracasar. Tot hi veures involucrat en aquesta mal temporada de la família, Frederic i el seu germà Guillem, no mouen peça per solucionar aquest mal tram, per tant es desentenen.

Pel que fa la segona part la situem 5 anys després. En aquesta part, les coses segueixen igual, els germans estan condemnats al fracàs, i no poden superar el mal tram. Degut a que no poden fer res i a que no ho intenten, tots dos segueixen la seva vida, i un s’aïlla de la vida (en Frederic) ja que ha fracasat molt.

En aquesta novel·la podem observar la míseria de la mateixa època, ja que podem veure com una família normal que estava bé, acaba a la deriva, i arriben a l’extrem d’aïllar-se de la mateixa vida a causa del fracàs.

Valoració: 

No puc valorar ni positivament aquest llibre ni negativament. La causa d’això és que no he arribat a entendre parts d’aquest llibre, i tampoc l’he pogut finalitzar, per manca de comprensió.

Recomanació: 

Recomano el llibre a totes aquelles persones que els hi agrada llegir qualsevol tema, i els que tenen una comprensió molt bona, ja que aquest llibre la demana.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: