LA VOLTA AL MÓN EN VUITANTA DIES

7 06 2013

En Fogg, un home que vivia a Londres, un dia, estava jugant al whist  amb els seus amics, quan van començarà parlar d’un robatori en un banc. Els seus amics deien que seria impossible que el lladre s’escapés del país i parlant van acabar fent una aposta. La aposta consistia en que en Fogg tenia que fer la volta al món en vuitanta dies, si ho aconseguia els seus amics el tenien que pagar, i si no ho aconseguia en Fogg els pagava a ells.

Al cap d’una hora, en Fogg i el seu criat Picaporte van agafar un tren per començar el seu viatja.

Pel viatja es van trobar un policia que es va pensar que en Fogg era el lladre del banc ja que s’estava anant de la ciutat el dia després del robatori, i hi tenia molt diners.

També van rescatar una dona de ser crucificada, aquella dona va acompanyar en Fogg i en PIcaporte a fer la volta al món. I fins i tot quan anaven amb tren per un desert un grup de gent va atacar el tren amb revòlvers i van morir unes quantes persones, ells, per sort, es van salvar.

Pel trajecte van viatjar amb tren, vaixell, elefant, etc.

Tenien que arribar a Londres un diumenge. Els dos viatgers es van guiar per un calendari i per un rellotge d’en Picaporte que ell mateix va decidir no canviar l’hora. Quan van arribar a Londres van veure que era dilluns i que arribaven tard. En Picaporte i la dona que van rescatar van decidir casar-se aquell dia i els dos nuvis van anar cap a l’església. Al arribar allà el monjo els hi va dir que no podien casar-se perquè era diumenge. Efectivament, en Fogg i el seu criat havien arribat a temps per guanyar l’aposta. El que els hi havia fallat a l’hora de compta els dies va ser que com que no van canviar l’hora del rellotge al fer la volta al món el rellotge es va avançar un dia. Finalment van anar a recollir la recompensa i ho van anar a celebrar.

Autor: Julio Verne

És un llibre que no m’ha agradat però que tampoc m’ha desagradat. El que m’ha agradat a set que hi ha hagut un final ingeniós i que hi ha hagut aventura. Li recoman-ho aquest llibre a la gent de totes les edats que els hi agrada la aventura.

FRANCESC MOZOTA 3A

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s




%d bloggers like this: