VIATGE EL CENTRE DE LA TERRA.

3 06 2013

RESUM: 

Era un home que es deia L’erudit i tenia un nebot que es deia Axel, un dia L’euredit li va ensenyar un manuscrit que tenia valor. Axel va desxifrar el manuscrit  i així va descobrir la clau del pergamí d’Arne Saknussemm, un alquimista. Tenien un oncle que es deia Linderbrock un professor de mineralogia. Ja que l’Axel va descobrir la clau el professor va decidir anar al lloc on indicava el manuscrit. El lloc era Islàndia encara que l’Axel no estava gaire d’acord amb l’idea va acompanyar al seu oncle. 

Per el viatge van contractar una guia que es deia Hans del propi país. Ven equipats van anar cap el volcà que es deia Snaefellsjökull. Axel pensava que no seria bona idees nomes pel simple fet que pensava que el volcà es despertaria estan ell, però tot i així va anar. El pergamí deia que fins del volca haurien unes ximaneies Però gràcies a l’ombra del pic Scartaris que, durant les calendes de juny, es veia la xemeneia que conduïa al centre de la Terra

Durant uns dies van estar dins del volcá intentant trobar el centre de la Terra. I es con començava l’acció.

Després van fer el possible per iniciar una travessia per tal de buscar noves sortides a les ribes oposades. I van tenir que lluitar amb monstres marins que impedien el pas. I fugir d’un volcà en erupció.

Axel i l’oncle van tornar a casa i la notícia  del seu viatge va ser escampat per tot arreu però ningu els va creure. No obstant això, la presència de Hans i diversos informes arribats d’Islàndia van canviar l’opinió pública. El professor Lidenbrock i Axel van passar a ser homes famosos i Hans va tornar a la seva Islàndia natal.

 

 

 VALORACIÓ: 

És un llibre bo per llegir, ja que esta ple d’acció i es impossible aburrir-se, i es molt interesant. M’ha agradat llegir-lo.

RECOMANACIÓ:

El recoma’n-ho perquè es molt divertit, i interessant ja que es divertit.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: