Robinson Crusoe

20 05 2013

Robinson Crusoe

RESUM:

Aquest  llibre tracta sobre l’historia d’un home, que es diu Robinson Crusoe, el qual és perd en una illa durant 28 anys.

Aquest fa uns viatges, i viu unes aventures abans d’arribar a Brasil, on fa una plantació de canya i de sucre. Va decidir anar un altre cop de viatge, i deixar com a herència les plantacions a el capità del vaixell que el va salvar.

Va començar el viatge però una onada molt gran va fer  que el vaixell bolqués, la tripulació va morir ofegada excepte Robinson que va aconseguir arribar a terra ferma, però estava en una illa totalment deserta.

Va sobreviure durant un temps gràcies  els subministres que hi havia al vaixell enfonsat, on també va trobar un gos el qual va ser un gran amic seu.

Amb l’ajuda del que havia après a Brasil es fa fer unes plantacions, i una petita casa per poder sobreviure el temps que necessites o calgués per poder sortir de la illa.

Més tard va descobrir que no estava sol a la illa, va veure que estava junt a uns caníbals,  aquets volien matar a un humà que estava condemnat a morir sacrificat, i el va salvar, el va anomenar Divendres, ja va ser el dia que el va veure per primer cop.

Un dia Robinson i Divendres va veure un vaixell, en aquest estaven en perill un capità un pilot i un passatger, tots junts van matar a uns rebels i als altres els van abandonar a la illa.

El capità va estar molt agraït amb Robinson.

Va tornar a casa i es va adonar de que les seves plantacions havien anat molt bé aquest derrers anys i que gracies a això s’havia tornat ric.

 

OPINIÓ PERSONAL I RECOMANACIÓ:

Aquest llibre m’ha agradat, ja que es un llibre que parla d’aventures, i aquest tipus de llibres m’agraden molt ja que són molt divertits de llegir.

També m’ha agradat perquè esta basat en fet reals i això fa que sentis més les coses que explica.

El recomanaria a aquelles persones que els agradin les aventures i les històries emocionants, també a les persones que als agradi llegir llibre i històries basats en fets reals.

 

 

 

Joaquin Rivarola

3B

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: