La crida de la natura salvatge, Jack London

20 05 2013

RESUM DEL L’OBRA : Buck era el gos del jutge miller a califòrnia  era un gos tranquil i bo, era feliç jugant amb altres gossos i amb els nens del carrer, però amb la febre de l’or va ser raptat per el jardiner de la casa i venut a l’estació per ser un gos que tires dels trineus. De l’estació va ser transportat fins a Seattle allí va ser rebut per cops de pal després d’intentar escapar dels seus raptors. poc temps després van apareixer dos personatges pertinents al govern de Canada que el van comprar junt amb set altres gossos aquests van formar un grup que tenien com a missió transportar l’or de les mines fins Seattle,  després de molt de temps i de varies baixes en l’equip tots els gossos van ser venuts a uns altres dos homes, aquests s’havien de dirigir al seu campament però eren menys experts i per causa del temps…  només van quedar cinc gossos. però van arribar al campament tal com desitjaven, un d’aquests homes just arribar al campament va pegar al gos per culpa de la seva desobediència  el seu soci que era més amic de Buck el va defensar creant així una forta relació, després daixò el van abandonar a la seva sort,  després d’un temps i de moltes baralles Buck va decidir tornar al campament amb el seu amo, va ser llavors quan va descobrir que eren morts, assassinats per indis, aquest motiu va fer que Buck es tornes boig de ràbia i busques als indis per obtenir venjança, els va trobar ballant al voltant de les cabanyes, amb una ràbia incontenible va matar a tots els indis, en aquell moment va sentir una “crida” i la va seguir, eren llops, Buck va derrotar a molts fins que es van fer enrrere  llavors un llop va sorgir era alt i fort, Buck el va reconèixer  era el seu germà salvatge, després dallò Buck es va unir als llops canviant així, el seu destí.

 

AUTOR: Jack London, nascut com john Griffith Chaney va ser un escriptor procedent de estats units nascut el 12 de gener de l’any 1876. Va ser l’escriptor d’obres tan remarcables com L’ullal Blanc o The Call of the Wild, (la crida de la natura salvatge). Gran personatge en quan la creació del moviment naturalista i realista en les seves novel·les, després d’una llarga carrera i una vida plena va morir després d’escriure més de 20 novel·les i altres documents el 22 de novembre de 1917.

 

OPINIÓ: La meva opinió es que és un excel·lent llibre amb un argument molt adequat i emocionant, es entenedor i clar, em va ser recomanat per una professora i no havia tingut la opció de llegir-lo fins ara, per acabar dir que el recomano ja que atrapa al lector fàcilment i agradarà a qui el llegeixi.

per Toni de Sagarra 3er

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: