El primer amor.

20 05 2013

RESUM:
Aquesta novel•la comença amb un desafiament perquè els tres personatges tenen que explicar el seu primer amor. Els altres dos personatges no han tingut grans primers amors, però sí el tercer el nostre principal personatge i ho explica per escrit, ell sentia que la seva història era poc comuna. La seua veïna, la arruïnada i extravagant princesa Zenaida, durant l’estiu, de tempestat interna i cruels revelacions. A la par que descobreix el turmento d’estimat en va, Vladimir se situa en el centre de una intriga qual desvela ment farà saltar en trossos el seu fràgil univers infantil y la inexistent harmonia del nucli familiar. Pues el primer amor, crea el conflicte entre pares e fils en una Rússia om convivien el refinament afrancesada y la barbàrie social. Traïcions, ferides que la vida no cicatritzarà mai. Primer amor es un conte cruel sobre els mecanismes del desig i las relaciones de poder en el camp las relaciones amoroses.

AUTOR:
Ivan Serguèievitx Turguènev ( 9 de novembre de 1818 – 3 de setembre de 1883) va ser un escriptor, novel•lista i dramaturg, considerat el més europeista dels narradors russos del segle XIX. Turguènev va nàixer en el si d’una rica família terratinent a Orel, Rússia.

OPINIÓ:
És un llibre que t’ensenya lo que una persona pot fer per amor, que val la pena lluitar per la persones que estimes. Que el teu primer amor a ningú se li podrà oblidar. El teu primer amor es quan fas tantes locures que mai pensaries arribar-les a fer. T’ensenya sentiments nous. I el teu primer amor quan s’acaba la màgia es el que fa mes mal de tots els amors que tindràs.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: