Senyoria

11 03 2013

Títol: Senyoria

Autor: Jaume Cabré

Editorial: Proa

Any d’edició: 2008

 Resum :

Es una novel·la escrita per Jaume Cabré i esta ambientat sobre el 1799 a Barcelona .El protagonista es Rafael Monsó un Regent Civil de l’Audiència de Barcelona el qual se l’hi  encarrega la investigació de l’assassinat de Maddame Desflors una cantant francesa que va estar actuant la nit anterior per la noblesa de Barcelona . I primerament s’acusa a  Andreu Parramon que era l’amic d’un noi que havia tingut un romanç la nit anterior amb l’artista .L’Andreu es innocent però abans de que es pugui descobrir la veritat sobre l’assassinat es executat .Finalment la veritat comença a sortir a la llum i Monsó no aconsegueix aguantar la pressió i abans de que pugui ser jutjat decideix suïcidar-se.

Valoració : Es un llibre que esta ben fet i molt treballat . Es una gran novel·la d’assassinats i esta mot ben ambientada .Però no es el tipus de novel·la que m’agraden i s’ha fet una mica llarga i hi ha alguns moment del llibre en els quals es complica la lectura .Però en general es un bon llibre  .

Recomanació : Aquest llibre el recomanaria a la gent que l’hi agradessin els llibres de assassinats però que també els hi agradessin l’època en la qual esta ambientada .També ha de ser algú que l’hi agradi la lectura perquè no es un llibre fàcil de llegir i si no t’agrada la lectura el llibre tampoc l’hi agradaria .

Ivan Prieto Pubill

4art-D

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: