Hot dogs

11 03 2013

Tot començà amb una noia, a qui no li agrada estudiar, i com que no te els estudis suficients per aconseguir un bon treball aura d’ escollir entre(perruqueria,cuidar a nens petits,passejar gossos).

La única cosa que li va interessar van ser els gossos, el seu pare no hi estava d’acord però ella no li va fer gents de cas, va fer publicitat a la fleca d’aquell poble, en la revista més vista del poble i en diferents botigues. Va conèixer molta gent de tot tipus de caràcter, més o menys llesta, ordenada o desordenada i jove o vella.

La protagonista(la laura) no tenia amistats ja que o bé la gent era diferent o pensava diferent o al revés ella era la diferent i això era el que li afectava més alhora de fer amistats, un bon dia passejant un gos va conèixer a la Berta amb qui més tard faria una bona amistat. La berta també tenia un gos el qual li va regalar els seu germà abans independitzar-se dels seus pares,amb qui tenia bona amistat de qui mai hagués volgut separar-se però que el destí va fer. Un bon dia la Berta apareix a casa la Laura i li diu que el seu gos a desaparegut, surten immediatament a buscar-lo per tot el poble però no el troben, un velleta els hi explica que ahir va veure un gos aquí segrestaven com si fos una persona, i que abans prop d’ aquell poble es feien baralles de gossos. Un bon dia la Laura els va veure pel carrer, però la van trucar li van dir “acabem de veure’t al carrer, que sàpigues que si dius a la Berta que tenim el seu gos rebentarem el cotxe del teu pare”. Quan va baixar al carrer el cotxe estava abonyegat, els vidres estaven trencats el neumàtics punxats etc.

La velleta li va dir que els denuncies i així ho va fer, la policia no se la va creure però en la revista va trobar un apartat o n posava un numero de telèfon i a d’alt Hot dogs va trucar li van demanar la contrasenya, ella no la sabia,(va dir on es celebren les batalles de gossos el senyor que va contestar li va dir el lloc i  l’hora. La Laura li va explicar tot a la policia. El dia de la veritat es van rapar com skin heads i van anar allà els policies els van dir que actuessin com homes i que intentessin no plorar.  La Berta va fer que si amb el cap, i la Laura igual un cop en e lloc de l’escenari van veure que el gos de la Berta estava prim que li havien donat droga per tal de ser més agressiu i a sobre estava mal ferit el seu contrincant l’ estava guanyant, i just quan a la Berta se li escapava una llàgrima els agents van disparar contra l’Alex (el líder de la banda). I tot van fugir corrents. La Berta va recuperar el seu gos que més tard es recuperaria.

 

Autor:  Care Santos

Premi: Gran Angular 2000

Editorial: la cruïlla

Primera edició: febrer del 2001

Imprès a: Espanya

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: