Senyoria

10 03 2013

Títol: Senyoria
Autor: Jaume Cabré
Resum:
La novel·la està situada a la societat borbònica de la ciutat de Barcelona durant el segle-XVIII. Rafel Masó és el protagonista. Ell és ambiciós, poderós, cruel, influent i una persona eternament insatisfeta. Ell era un regent civil de la Reial Audiència de Barcelona, i la seva afició era l’astronomia.
Una dia , és assassinada una noia francesa, anomenada Marie d’Aube Desflors, una famosa cantant d’òpera. L’Andreu havia passat una part de la nit amb ella, i per això la policia l’acusava per l’assesinat de la noia. Llavor el porten a una pressor. El Pare de l’Andreu , i la Teresa volen que es fasi justícia. I la única manera que tenen és parlar amb el únic testimoni, Nando Sorts però no poden contactar amb ell ja que està a l’exèrcit.
Quan ell torna del servei militar, i s’entera que el seu amic ha mort injustament, no vol que les coses quedin així per això va a parla amb Don Rafael Massó i l’amenaça diguen que explicarà tota la veritat. Finalment aconsegueixen que es torni a investigar l’assassinat Al final, Don Rafel s’acaba traient la vida.

Valoració:

És un llibre fàcil de llegir i distret, però et fa una mica d’embolic en els canvis de temps. Tot i aixì m’ha agradat força. I crec que està bé per gent de 15 anys cap amunt.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: