Senyoria

10 03 2013

Autor: Jaume Cabré

Resum:

L’argument d’aquest llibre ens situa a l’any 1799. Rafel Massó és el protagonista d’aquest llibre és regent civil de la Real Audiència de Barcelona. Una nit succeeix un assassinat; Marie de L’Aube Desflors una noia jove cantant és assassinada. Aquesta noia va ésser assassinada misteriosament després d’haver compartit una nit de sexe amb Andreu, un jove músic i poeta que és acusat del assassinat injustament. Andreu no deixa de remugar la seva innocència mentre està a la presó. Ferran Sorts que és amic de l’Andreu està a l’exèrcit i no deixa d’ajudar-lo. En Rafel es troba uns papers que té l’Andreu on expliquen que ell havia matat la seva amant que es deia Elvira quan va descobrir que cometia la prostitució. Finalment Andreu és executat per el delicte, però els papers van sortir a la llum i tothom parlava del contingut. Rafel no va suportar la pressió i va decidir suïcidar-se.

Opinió Personal:

A mi el llibre m’ha agradat. L’únic que costa molt d’entendre i jo he tingut que llegir-me més d’un cop alguna mateixa frase per acabar-la d’entendre i he tingut que buscar moltes paraules al diccionari perquè si no ho feia no podria entendre el context.

Recomanació:

Jo recomano aquest llibre aquelles persones que tenen un ampli vocabulari i els que els hi agrada les novel·les d’assassinat i d’intriga, ja que sí que et té intrigat tota l’estona. 

Anna Sola Romero

4tB

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: