Senyoria

10 03 2013

Autor: Jaume Cabré

Títol: Senyoria

Any d’edició: 1991

Editorial: Proa

Resum: En el 1799, Rafael Massó , s’encarrega del cas de l’assassinat de la cantat Francesa que havia de cantar per el Rey. Descobreix que l’Andreu Perramon va estar amb aquesta dona per la nit i creu que és el assassí. Quan inspecciona la casa del jove, troba uns papers un esta inscrits informació sobre en Rafael i com va matar a la seva amant l’Elvira en la seva casa quan va descobrir que era prostituta.  Així que l’Andreu va ser declarat culpable de la mort de la jove i va ser condemnat a mort.  El jove va ser executat sense cap motiu i quan li demanen més probes a en Rafael per poder-les enviar a Madrid el seu superior descobreix el seu secret i ell es suïcida.

Valoració personal: Jo crec que és un gran llibre de llegir i sobretot molt extens. Jo crec que l’argument és bo però se’m va fer molt “pesat” de llegir. La trama es va ficant mica en mica més interessant. Té un gran contingut, carrers, molts personatges, campanars, espais diferents, etc… A mi m’agrada l’argument i es podria fer una pel·lícula del llibre o varies.

Recomanació: Aquest llibre li recomano a la gent que li agradi el tema de la corrupció, novel·les d’aquest tema “policial”, d’investigació i de les que porten a més coses que un cas qualsevol i un culpable fals.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: