El primer amor

7 03 2013

EL PRIMER AMOR

Són tres amics que s’expliquen l’història de el seu primer amor. Vladímin Petròvix va explicar la seva historia d’amor però va confessar que el seu primer amor va ser de una princesa que es deia Sinaïda. El primer cop que la va veure va ser en un jardí jugant a un joc que qui guanyava li feia un petó a Sinaïda. Vladísim s’enamora de la noia però el problema era que Sinaïda estava enamorada que un altre persona, Sinaïda nomes estimava a Vladísim com a un germà.
Sinaïda li dona un encarreg a el noi ell el compleix. Quan estava vigilant el jardí veu al seu pare que surt de uns matolls.
El dia següent la mare troba una carta de l’àvia de Sinaïda i descobreix la veritat que els eu marit li ha estat infidel. L’home no es pot defensar.
La mare li diu al noi que tornen a la ciutat i ell es va a acomiadar de Sinaïda el seu primer amor que sempre el recordarà.
Quan ja fa molt de tems que no sap res del seu primer amor, troba a un amic que es deia Maidànov i aquest li explica que Sinaïda es una dona molt maca i que esta casada amb en Dòllski.

Vladímir decideix anar a veure-la però s’enterra que ella a mort, ell destrossat per dintre i sense voler entendre la realitat amb moltes dificultats accepta la realitat i aprèn a conviure sense ella que va ser el seu primer amor.

-Biografia de l’autor:

El nom complet de l’autor es Ivan Serguéyevich Turguénev va néixer al 9 de novembre del 1818 a Rússia i va morir el 3 de setembre del 1883 a París. Va ser escriptor i els tres llibres que han tingut més èxit han sigut memòries de un casador , Pares i fills i el primer amor.

Opinió del llibre:
Aquest llibre no m’ ha enganxat gaire hi m ha costat molt entendre’l i llegir-mel però el tema d’aquest llibre m’agrada molt que es el primer amor un amor molt especial que recordaràs tota la teva vida.

Alba Vilanova 3B

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: