DIARI D’UNA PENJADA

9 02 2013
Títol: Diari d’una penjada
Autora: Rachel Renée Russell
 
El llibre representa el diari secret d’una adolescent, la Nicky Maxwell. Una noia que va a un nou institut, i que la seva mare li regala aquest diari, on ella es dedica a escriure-hi tot el que li passa.
 
En el nou institut tothom és popular i l’iPhone és el móvil més desitjat. La Nicky li demana a la seva mare que li compri un, però la seva mere en comptes de comprar-li un iphone, li compra un diari secret. A la Nicky li agrada molt un nen que es diu Brandom, és el nen més guapo de l’institut, la Mackenzie, la noia més popular de l’institut, li fa la vida impossible a la Nicky perquè a ella també li agrada en Brandom. La Chloe i la Zoey són les amigues de la Nicky, es van conèixer fent d’encargades de la biblioteca. Un dia, la Nicky, es posa a fer tatuatges a l’escola i per això arriva a ser més popular que la Mackenzie. La Nicky desideix presentar-se en el concurs d’art de l’institut, però el dia de presentar-lo el seu pare li  destrosa el treball atropellant-lo amb la furgoneta de la feina accidentalment. La Chloe, la Zoey i en Brandom fan fotos dels tatuatges que la Nicky havia fet a la gent, i ho presenten al concurs per la Nicky i queda guanyadora del concurs d’art de l’institut.
 
Aquest llibre m’ha agradat molt, aquest llibre pot ajudar d’alguna manera a els adolescents que es troben en la mateixa situació, que són nous a un institut o que es senten apartats de la resta de la gent. és un llibre fàcil de llegir, llenguarge col·loquial, i una vegada comences a llegir-lo no pots parar. Te molt d’umor i no es fa gents pesat de llegir.
 
Olga Palma
3A
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: