La màquina del temps, H. G. Wells (1895)

31 01 2013

Aquest llibre comença amb 3 homes que estan en una sala. Són un psicòleg, el viatger del temps i un provincial.
Estaven parlant sobre les dimensions i li van començar a fer preguntes al viatger del temps i quest els hi va explicar que havia creat una màquina del temps. Els va fer una demostració de que podia viatjar en el temps amb un objecte.
Al cap d’un temps van tornar a quedar perquè el viatger del temps els hi acabés d’ensenyar això de la màquina del temps als altres. Va arribar tard i va arribar molt brut i mal vestit. Es va dutxar, es va canviar de roba i van sopar. Desprès els hi va explicar que venia del futur. Els va explicar que el viatge amb la màquina del temps va ser molt mogut. Però, quan va arribar al seu destí va veure que sí que era veritat que havia viatjat al futur. Allà es va trobar amb uns habitants anomenats Eloi. Vivien amb por de uns altres éssers anomenats Morlock. Aquests, per la nit sortien a capturar als Eloi i se’ls menjaven.
Quan el viatger va decidir que havia de marxar amb la màquina del temps, va veure que no estava on ell l’havia deixat. Els Morlock l’havien amagat a dins d’una estàtua per parar-li una trampa. El viatger, finalment va aconseguir escapar i va viatjar més endavant en el temps. Allà va veure que el Sol estava vermell i que era la fi de la humanitat.
Desprès va tornar a la seva època i ningú el va creure quan va explicar aquesta història, fins que van descobrir uns objectes que tenia del futur.
El viatger del temps va tornar a anar al futur al cap d’un temps i no van tenir-ne més notícies.

Opinió personal: Se m’ha fet una mica pesat de llegir a trossos, però m’ha agradat que ens ensenyi que hi pot haver un futur molt diferent que el que estem vivint ara.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: