Orgull i perjudici

3 12 2012

orgull-i-prejudici, Austen

  Títol: Orgull i perjudici

  Autor: Jane Austen

 

L’obra coincideix amb el Romanticisme, però també hi apareixen alguns elements del Neoclassicisme. Les característiques principals del Romanticisme són el liberalisme, la fe ens els sentiments purs, etc. Mentre que en el Neoclassicisme predomina la fe en la raó.

 

A l’Anglaterra del segle dinou, els senyors Beenet desitgen aconseguir riquesa, per això com a pretendent per a una de les seves filles,volen a el nou veí de Netherfield, el senyor Bingley. Ell s’interessa per Jane. Mentre que L’Elisabeth se sent atreta per Darcy, que és orgullós i cregut o almenys així ho creu ella. I així entre l’orgull d’ell i els perjudicis d’ella es desenvolupa el fil d’aquesta història.

És una obra que està molt ben escrita, té versemblança, i a més, està plena de frases enginyoses i iròniques. La Jane va saber transmetre la senzillesa, i a l’hora les complexitats del dia a dia de la Elisabeth.

El recomano tan a la gent que els hi agrada llegir com a la que no, perquè t’hi enganxes de seguida; i també a la gent que els agrada el genère de romàntic.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: