La sonata a Kreutzer – Alejandra Bahi

3 12 2012

 

Títol: La sonata a Kreutzer

Autor: Lleó Tolstoi.

Moviment literari: Forma part del moviment literari del segle XIX, dóna més importància als sentiments que a la raó i moltes vegades vol fugir de les costums de l’època.

Resum: 

A la sonata de Kreutzer, Tolstoi ens narra la història d’un home que es casa enamorat, però un cop passada la lluna de mel la màgia es perd i cauen en la rutina com a parella. La dona comença a veure’s amb altres homes i el protagonista perd el cap i l’assassina a causa de la gelosia. Primerament trobem la narració dels fets i els pensament que el fan veure que ha fet malament però s’excusa darrere idees masclistes. També considera que les relacions es basen primer en un desig sexual i amb sort més endavant sorgirà l’amor, tot i que el real no existeix.

Valoració: És un llibre que m’ha ensenyat a veure que no cal només llegir llibre actuals per trobar una narració que t’agradi. Aquesta història m’ha fet reflexionar molt sobre com són les relacions de parella un cop al matrimoni i pensar amb el que em podria trobar en un futur. M’ha agradat molt com Tolstoi desenvolupa els seus raonaments sobre l’amor real a través del protagonista.

Recomanació:

M’ha agradat molt i el recomanaria a tothom que vulguis reflexionar sobre les relacions de parella.

Nota: 10

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: