Guerra i pau

1 12 2012

Títol: Guerra i pau

Autor: Lleó Tolstoi

Moviments literaris:

El moviment literari d’aquest llibre pertany al realisme rus. Aquest moviment fou protagonista durant el segle XIX i tenia com a objectiu mostrar en la lectura el veritable significat de la vida i la realitat.

Resum del llibre:

La novel·la tracta sobre la invasió napoleònica i té com a protagonista un jove anomenat Pierre, que es compromet amb una noia anomenada Elena, a la qual després abandona per participar en un atemptat. Un cop allà és capturat i s’adona del veritable significat de la vida i com ell l’està menyspreant.

Una de les quatre famílies que apareixen al llibre, la família Bolonski, resideix un vell príncep anomenat Andrés, que abandona la seva dona i decideix anar a la guerra on allà és ferit.

La novel·la tracta fets destacats com ara la batalla d’Austerlitz i l’incendi de Moscou, entre altres i dura aproximadament uns cinquanta anys, des de les guerres napoleòniques fins a mitjans del segle XIX.

Valoració del llibre:

Aquest llibre és bastant nefast. No m’ha agradat gens, ja què en la meva opinió, la història està molt mal elaborada, i a més, el llenguatge emprat per l’autor no l’he entès gens, motiu pel qual m’ha fet perdre en bastants trams.

Aquesta novel·la m’havien dit meravelles d’ella, però un cop llegit, m’ha quedat clar que no tot és tal i com ho pinten.

El proper cop tinc clar que agafaré un llibre que cregui que pugui entendre, ja que aquesta novel·la no he entès pràcticament res de la història i és degut això el meu pobre argument sobre aquesta.

Recomanació del llibre:

Recomano aquest llibre a qualsevol persona que no tingui afany per acabar el llibre i no passi pàgina sense haver entès el verdader significat del contingut. Aquestes dos condicions són innegociables, ja que sinó, difícilment podrà disfrutar i/o entendre realment la lectura.

guerra i pau ok trz

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: