El diari d’Anna Frank

1 12 2012
 • Títol: El diari d’Anna Frank
 • Autor: Anna Frank
 • Època històrica: El llibre succeeix en l’època en que els alemanys volien exhaurir els jueus, i per tan aquests s’amagaven o exiliaven a altres països perquè no els detinguessin i els enviessin als camps, on va morir molts jueus.

frank_diari

 • Resum:

  Ana Frank és sens dubte el personatge històric que més ha contribuït en mantindre viu el trist record dels nazi. Després de la invasió d’Holanda, els Frank, comerciants jueus alemanys emigrats a Amsterdam el 1933, es van ocultar de la Gestapo en unes golfes annexa a l’edifici on el pare d’Ana tenia les seves oficines.
  Eren vuit persones i van romandre recloses des de juny de 1942 fins a agost de 1944, data en què van ser detinguts i enviats a camps de concentració.
  En aquest lloc i en les més precàries condicions, Ana, en aquell temps una nena de tretze anys, va escriure la seva esgarrifós Diari: un testimoni únic en el seu gènere sobre l’horror i la barbàrie nazi, i sobre els sentiments i experiències de la pròpia Ana i els seus acompanyants.
  Anna Frank va morir al camp de Bergen-Belsen el març de 1945. Però el seu Diari mai morirà.

 • Valoració personal:

  És una novel·la que m’ha agradat. No se m’ha fet pesada de llegir encara que hi ha moments en que m’esperava més. Hi ha vocabular díficil d’entendre, però la majoria del llibre és fàcil de comprensió. És més o menys la classe de novel·la que m’agrada llegir, i penso que és un llibre reconegut i molt ben treballat.

 • Recomanació: Recomano Anna Frank a la gent que sigui realment capaç de capficar-s’hi amb un llibre i pugui sentir-lo, és un llibre molt maco, molt.

 

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: