Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine

19 08 2012

Títol: Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine

Autor: Albert Espinosa

Editorial: Rosa dels Vents

Primera edició: 2011, Març

D’un has tret el llibre: Aquest llibre me’l va deixar la Laura Riera, una amiga, ja que se’l havia llegit i ja el tenia.

Resum del llibre: Aquesta novel·la realista es basa en la vida d’un home anomenat Dani, aquest té problemes a l’hora de concebi fills i aquests, li ocasionen encara més problemes amb la seva parella. En en Dani i a la seva dona, a l’hora de tenir fills, els tira enrere la idea de que poguí sortí nan, gràcies a records passats. En Dani és detectiu. Busca nens desapareguts. Un dia, en el precís moment en que la seva dona decideix abandonar-lo, el truca un pare desesperat. Aquest volia que Dani l’ajudes a trobar el seu fill desaparegut, l’Izan. En en Dani li costa acceptar el treball, ja que el nen que suposadament Imagehavien de tenir, s’havia de dir igual i, aquest, al llarg del llibre es veu que és el nen que sempre havien volgut tenir amb la seva dona, com sempre se’l havien imaginat. Finalment veien la gran preocupació del pare va decidir acceptar-lo. Centrat en el seu treball, aquest, el porta a Capri, illa que li porta records de la seva infantesa junt amb personatges, que, mitjançant consells, li van canviar en gran mesura la vida (el Senyor Martin, el qual estava hospitalitzat i el seu únic acompanyant fou Dani i George). Dani intenta reviure la seva infantesa per trobar-se en el present. Finalment, acaba coneixent a l’àvia de lzan,  que li fa tres preguntes que marquen la vida d’en Dani i que resulten ser les tres preguntes més importants que mai l’hi hagin fet. Des de llavors Dani reflexiona sobre les coses importants a la vida i a les quals ha de donar valor i, òbviament, a les que no. Amb l’ajuda d’aquests personatges retorna a la seva vida i decideixen torna a intentar-ho amb la seva dona.

Valoració del llibre: el llibre personalment, me’l van vendre millor del que és. M’ha agradat tot i que no tant com m’esperava. La primera meitat del llibre m’esperava més (tot i que el llibre comença amb una disputa entre el protagonista i la seva parella). Bé, el llibre ha estat correcte per a mi.

Recomanació del llibre: Recomano aquest llibre a totes les persones de totes les edats. Ja que tracta temes diversos que poden interessar a una gran majoria del públic.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: